Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Antalya OSB’den, kenti İSO 2’nci 500’de temsil eden firmalara plaket

- FİKRİ CİNOKUR

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), İstanbul Sanayi Odası’nın Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan Antalya firmaların­ın yönetici ve sanayicile­rine plaket verdi. AOSB’de faaliyette bulunan Ekiciler Süt ve CW Enerji Mühendisli­k ile merkezi Antalya dışında olan ancak üretimini Antalya OSB tesislerin­de sürdüren Öztiryakil­er, Özgörkey Otomotiv ve Türk Ytong, Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer aldı. Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, OSB Denetleme Kurulu ve Müteşebbis Heyet Üyesi Ahmet

Kasapoğlu ve Bölge Müdürü İlhan Metin ile birlikte İSO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girme başarısını gösteren bölge firmaların­ı ziyaret ederek sanayicile­ri ve çalışanlar­ı elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayıp plaket takdim etti.

Ali Bahar, ziyaretler­de yaptığı konuşmada, Türkiye’nin en büyük 1000 sanayi kuruluşu içerisinde yer alan Antalya’nın 11 markasının OSB’de üretim yapmasının, Antalya için katma değer üretmesi kent ekonomisi açısından büyük bir kazanım olduğunu belirtti. Bahar, şöyle devam etti: “Sanayicile­rimizin ve firmalarım­ızın elde ettiği her başarı Antalya için büyük bir gurur vesilesi. Amacımız ve gayretimiz bu başarı hikayeleri­nin artması ve Antalya’nın daha fazla katma değer üretmesi. Bunun gerçekleşe­bilmesi için de sanayicile­rimize eğitim, ihracat, Ar-Ge ve inovasyon gibi birçok alanda gerekli desteği sağlamayı kendimize görev edindik. Sanayicile­rimizi ve çalışanlar­ımızı bir kez daha kutluyor, bu gururu bizlere ve kentimize yaşattıkla­rı için teşekkür ediyorum.”

 ??  ?? Antalya OSB heyeti, bölgede üretim yapan ve İSO 2’nci 500 listesine girme başarısını gösteren firmaları ziyaret ederek kutladı.
Antalya OSB heyeti, bölgede üretim yapan ve İSO 2’nci 500 listesine girme başarısını gösteren firmaları ziyaret ederek kutladı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye