Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Siyaset ve iş dünyası taziyeleri­ni iletti

-

Cumhurbaşk­anı Yardımcısı Fuat Oktay,

Ali Sabancı’yı telefonla arayarak, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden babası Şevket Sabancı için taziye dileklerin­i iletti. Oktay, Sabancı Holding’in ikinci kuşak temsilcisi ve Esas Holding’in kurucusu Şevket Sabancı için Allah’tan rahmet diledi.

Ali Sabancı da taziye dileklerin­i ileten Cumhurbaşk­anı Yardımcısı Oktay’a teşekkür etti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu;

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Sabancı Holding’in ikinci kuşak temsilcisi ve Esas Holding’in kurucusu Şevket Sabancı için başsağlığı mesajı yayımladı. Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Pek çok alanda ülkemize değerli katkılar sağlayan kıymetli iş insanı Şevket Sabancı’ya Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınların­a sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” ifadesine yer verdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik;

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Şevket Sabancı için Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Şevket Sabancı’nın vefatından büyük üzüntü duyduk. Değerli bir iş insanıydı. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerin­e başsağlığı diliyoruz” ifadelerin­i kullandı.

Rifat Hisarcıklı­oğlu/TOBB:

“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimcil­er Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın kıymetli babası Esas Holding’in kurucusu Şevket Sabancı’nın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, Sabancı ailesine, yakınların­a başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.”

Şekib Avdagiç/İTO

“Esas Holding’in kurucusu hayırsever iş insanı Şevket Sabancı’nın vefat ettiği haberini üzülerek öğrendim. Sabancı ailesinin ikinci kuşak temsilcisi olarak ülkemize önemli hizmetler vermiş Şevket Sabancı’ya Allah’tan rahmet, Sabancı Ailesi’ne başsağlığı ve sabırlar dilerim.”

Gürsel Baran/ATO

“Sabancı Holding’in ikinci kuşak temsilcisi ve Esas Holding’in kurucusu, duayen iş adamı Şevket Sabancı’nın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, Sabancı ailesine sabır ve baş sağlığı dilerim.“

Süleyman Sanlı/TABA-MCham

“Sabancı Holding’in kurucuları­ndan olan, değerli iş insanı Sn. Şevket SABANCI’ya Allah’tan rahmet, SABANCI Ailesine ve tüm sevenlerin­e başsağlığı dilerim.”

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye