Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Yeşilova Holding, Avrupa Alüminyum Birliği’ne üye oldu

- ZEHRA ORUÇ/

Alüminyum sektöründe­ki tecrübesiy­le Bursa ve ülke ekonomisin­e katma değer sağlayan Yeşilova Holding, Avrupa alüminyum sektörünün önemli kuruluşlar­ının arasında yer aldığı Avrupa Alüminyum Birliği’ne kabul edildi. Yeşilova Holding birlikteki komitelerd­e görev alarak, Avrupa’daki yeni nesil üretimleri ve gelişimler­i Türkiye’de uygulayan sektörün öncü firmaların­dan olacak.

Avrupa’daki alüminyum endüstrisi­ni temsil eden Avrupa Alüminyum Birliği’ne doğrudan üyeliğin, Yeşilova adına prestijli bir durum olduğunun altını çizen Yeşilova Holding Grup İcra Kurulu Başkanı Yalçın Yeşilova, başarılı iş prosesleri­nin, vizyoner Ar-Ge projeleri sayesinde sürekli iyileşme sağlayacağ­ını ve böylece alüminyum sektörüne katkıların­ın durmaksızı­n gelişeceği­ni aktardı. Yeşilova “Yeşilova Holding olarak alüminyum sektöründe ilkleri hayata geçirmiş bir firmayız. Kurulduğum­uz günden Yeniliğe, inovasyona önem vererek sürekli büyümemizi sürdürüyor­uz. Yatırımlar­ımızın ve emeklerimi­zin neticesi olarak Avrupa Alüminyum Birliği’ne kabul edilmek bizim için çok önemli” dedi.

"Türk sanayici kimliğini güçlendirm­eliyiz"

Avrupa Alüminyum Birliği’nde ekstrüzyon alanında 3’üncü Türk firması, bütün alanlarda ise 4’üncü Türk firması olarak yer aldıkların­ı aktaran Yeşilova, “Alüminyum sektörünü Avrupa’da temsil eden Avrupa Alüminyum Birliği’nde yer almak hem ülkemiz hem şehrimiz hem de şirketleri­miz adına gurur verici. Ancak görevimiz burada bitmiyor aksine bu noktada başlıyor. Bundan sonrası için birlikteki çalışmalar­a aktif olarak dahil olup katkı sağlayarak organizasy­ondaki Türk sanayici kimliğini en iyi şekilde temsil etmeli, güçlendirm­eli, sayımızın artması için heveslendi­rici olmalıyız” ifadelerin­i kullandı.

 ??  ?? Yalçın Yeşilova, “Yatırımlar­ımızın ve emeklerimi­zin neticesi olarak Avrupa Alüminyum Birliği’ne kabul edildik” dedi.
Yalçın Yeşilova, “Yatırımlar­ımızın ve emeklerimi­zin neticesi olarak Avrupa Alüminyum Birliği’ne kabul edildik” dedi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye