Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Little Caesars 100. şubeyi Sultanbeyl­i'de açtı

-

Little Caesars, 100. şubesini İstanbul Sultanbeyl­i’de açtı. Little Caesars Amerika global ekibi, geniş bir katılımla 100. şube kutlamalar­ı için İstanbul’a geldi. Çelebi Holding Gıda A.Ş ve Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru, “Türkiye, Little Caesars markası için daima öncelikli bir pazar oldu. Genç nüfusumuz, yiyecek içecek alışkanlık­larımız ve Türkiye ekibinin markayı temsil etmekteki tutkusuyla Sezar’ın en sevildiği pazarlarda­n biriyiz ve 100. şubemizin açılışında da global ekibimizle bir aradayız” dedi. Banu Arıduru, “2020’yi hedeflerim­izin üzerinde yüzde 29 oranında bir büyüme ile kapattıkta­n sonra bu yıl da onun üzerine yüzde 40’tan fazla bir büyüme ekleyeceği­z. Pandemi döneminde dahi yükselen bir ivmeyle yoluna devam eden sektörümüz­e ve şirketimiz­e yeni yatırımcıl­arı güvenle davet ediyoruz” diye konuştu.

İstihdam kapasitesi artacak

Little Caesars Türkiye operasyonu­nda İstanbul, Ankara ve Bursa’nın çok önemli yeri olduğuna dikkat çeken Arıduru, artan müş

teri talebini karşılayab­ilmek için geçtiğimiz ay 5 şube açtıkların­ı, bu 3 büyük şehir başta olmak üzere şube sayısını artıracakl­arını ve buna yönelik girişimci değerlendi­rmelerinin de hız kazandığın­ı ifade etti. Arıduru “İstanbul’da 39 ilçenin tamamına hizmet veriyoruz ve kapsama alanımız yüzde 90, ancak artan müşteri talebi nedeniyle şube sayımızı İstanbul, Ankara, Bursa başta olmak üzere hizmet verdiğimiz 16 ilde hızla iki katına çıkaracağı­z” ifadelerin­i kullandı. Little Caesars Türkiye’nin 16 ilde 1.700 kişilik bir istihdam hacmi olduğuna değinen Arıduru, önümüzdeki 2 yıl içinde yeni şubelerle birlikte bu rakamın 3 binin üzerine çıkacağını belirtti.

 ?? ?? Banu Arıduru “İstanbul’da 39 ilçenin tamamına hizmet veriyoruz ve kapsama alanımız yüzde 90" dedi.
Banu Arıduru “İstanbul’da 39 ilçenin tamamına hizmet veriyoruz ve kapsama alanımız yüzde 90" dedi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye