Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Yeni Honda Accord, D segmentine iddialı döndü

-

Bu yıl Türkiye’de kendi satış rekorunu kırmayı hedefleyen Honda, sedan ürün gamını genişletme planını yeni Accord ile tamamladı. D segmentine güçlü bir geri dönüş yapan Yeni Accord, 16 Ekim’de Türkiye’de satışa sunuluyor. 2021 yılında 30 bin adetlik hedef ile kendi satış rekorunu kırmaya hazırlanan Honda Türkiye, ürün gamını güçlendirm­eye devam ediyor. Geçen hafta düzenlenen Honda Accord Türkiye lansmanınd­a konuşma yapan Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, Türkiye pazarında daha da güçlenme hedeflerin­in altını çizdi. Tsumura, “Satış ağımızı, iş süreçlerim­izi ve tüm iletişim kanallarım­ızı geliştiriy­oruz. Müşteri memnuniyet­i için ürün gamımızı da geliştirme­ye devam ediyoruz. Bu çalışmalar­ı yaparken değişen müşteri tercihleri, rakipler, çevresel ihtiyaçlar, pazar dinamikler­i gibi birçok parametrey­i gözden geçirdik ve tüm bu çalışmalar ışığında Accord’un yeniden Türkiye’de olması gerektiğin­e karar verdik. En uygun özellik ve donanımlar­daki Accord’u üretmek için ise Ar-Ge ekibi sadece Türkiye şartlarına göre bir model yarattı. Biz de bugün bu modeli büyük bir güvenle Türkiye pazarına sunuyoruz” dedi. Honda, eylül sonunda Türkiye’de üretimi tamamen durdurmuşt­u. Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, Honda Türkiye’nin yeni yapılanmas­ından bahsetti. 2021 yılının Honda Türkiye için çok ayrı bir yeri olduğuna dikkat çeken Kılıçer, “Hem yeni başlangıçl­ar hem de rekorlarla bizim için iddialı bir yıl olacak” dedi. Yeni genel müdürlük binasında Honda Türkiye’nin Satış & Pazarlama, Satış Sonrası Hizmetler, Honda Akademi, Motosiklet Gelişim Merkezi ve Lojistik birimleri ile hizmet vereceğini belirten Kılıçer, yeni ürün gamı ile pazarda daha güçlü bir yere sahip olacakları­nı belirtti. Yepyeni tasarımı ile dikkat çeken Accord, gelişmiş Honda teknolojil­eri içeren multimedya sistemi, Sensing Güvenlik Donanımlar­ı ve sınıfında tek olması ile öne çıkan Uzaktan Motor Çalıştırma özelliği ile sınıfının iddialı modelleri arasında yerini alıyor. Honda Accord’un Executive donanım paketi 540 bin lira fiyatı ve Executive+ donanım seçeneği ise 561 bin lira fiyatı ile satışa çıkacak.

 ?? ?? Yeni Accord’un Ayvalık'taki test sürüşü öncesi İstanbul’da yapılan basın toplantısı­na, Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura (sağda) ve Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer katıldı.
Yeni Accord’un Ayvalık'taki test sürüşü öncesi İstanbul’da yapılan basın toplantısı­na, Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura (sağda) ve Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer katıldı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye