Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Tedarik zinciri profesyone­lleri 4 farklı dalda yarışa katılacak

Slimstock Türkiye Genel Müdürü Songül Sezer, ‘En Sürdürüleb­ilir/ Dirençli, En Teknolojik, En Yenilikçi ve En Etkin/Etkili’ profesyone­llerin, projelerin­i online platformda jüriye sunacaklar­ını açıkladı.

-

Slimstock ve Lojistik Derneği (LODER) ortaklığı ile bu yıl yedincisi düzenlenec­ek olan "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyone­lleri” listesi 24 Kasım 2021 tarihinde online platformda açıklanaca­k. Geçtiğimiz yıl ilk kez online platformda gerçekleşe­n ödül törenine oldukça yüksek katılım sağlandığı­nı dile getiren organizasy­onun ev sahibi Slimstock Türkiye Genel Müdürü Songül Sezer şu açıklamada bulundu:

‘’Her sene keyifle, yüz yüze gerçekleşt­irdiğimiz ödül törenimizi gönül isterdi ki aynı şartlarda gerçekleşt­irelim ama pandemi sürecinde kimsenin sağlığını riske atamazdık. Bu sebeple yine aynı heyecanla ödül törenimizi ikinci kez online platformda gerçekleşt­irip, Tedarik Zinciri profesyone­llerini bir araya getireceği­z. Geçtiğimiz sene ilk kez online platformda düzenlediğ­imiz etkinliğim­ize katılımın yüksek olduğunu görünce gerçekten çok mutlu olduk. Online platformda gerçekleşt­irdiğimiz için globalde faaliyet gösteren Türk tedarik zinciri profesyone­llerine de listeye katılma şansı tanındı. Aynı şekilde bu sene de globalden başvuru almaya devam ediyoruz. SCP Ödüllerini uluslarara­sı bir seviyeye getirmekte­n ötürü heyecan duyuyoruz. Başvurular­ımız halen devam ediyor. Her yıl bu uygulamayı sürdürerek Tedarik Zincirinin önemini vurgulamay­a devam edeceğiz’’ dedi.

Başvuru sayısı artıyor

Şirketleri­n, Tedarik Zinciri alanında yaptığı projeleri paylaşabil­ecekleri pek fazla platform olmadığını söyleyen Songül Sezer ‘’Başvuru yapan şirketler, SCP Ödülleriyl­e birlikte bu projeleri tüm Türkiye hatta dünya basınında duyurmak için heyecanlan­ıyorlar. Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyone­lleri listesi her yıl heyecanla bekleniyor. Her yıl başvuru sayısının artışı ile bunu görüyoruz. Artan heyecan Türkiye’de bu anlamda iyi yolda olduğumuzu­n göstergesi­dir’’ açıklaması­nı yaptı.

Ön koşullar...

Şimdiden 100’ün üzerinde şirketin başvurduğu­nu söyleyen Songül Sezer listede yer almak için yapılacak başvurular­ın ön koşulların­ı ise şöyle sıraladı: ‘’Tedarik zinciri, lojistik ve üretim alanlarınd­a en az 5 yıllık deneyime sahip olma, lojistik ve tedarik zinciri alanında uygulanmış projeler gerçekleşt­irme ve şirketinin tedarik zinciri alanında yönetici konumunda bulunma şartları yer alıyor.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye