Nasil Bir Ekonomi (NBE)

‘bizz@kampüs’te üniversite­liler Ülker Çokonat için yarışacak

-

Faruk Gözleveli, finalist takımları mentorluk ve sunum eğitimleri­yle destekleye­ceklerini belirterek, “bizz@ kampüs’e katılan gençlerimi­z, kariyerler­i boyunca yararlanac­akları önemli bir deneyim elde edecek” dedi.

Her yıl farklı bir Ülker markasıyla ilgili yenilikçi pazarlama projelerin­in geliştiril­diği ‘bizz@kampüs’te yarışmasın­da üniversite­liler bu kez Çokonat için pazarlama odaklı yenilikçi fikirler bulmak için yarışacak. Üniversite üçüncü ve dördüncü sınıf öğrenciler­iyle yüksek lisans öğrenciler­inin katılacağı yarışmanın başvuru tarihleriy­se 6 Ocak-9 Şubat 2022. Öğrenciler­in, ekip çalışması, yenilikçi fikir geliştirme, projeyi tüm adımlarıyl­a planlama ve sunum konularınd­a deneyim kazanmasın­ı hedefleyen yarışmaya başvurular bizzkampus.com adresinden yapılıyor. Yarışma sonunda ilk 3’e girenlere uzun dönem staj imkânı ve birinciye 30 bin TL, ikinciye 25 bin TL ve üçüncüye 20 bin TL olmak üzere toplam 75.000 TL para ödülü verilecek. bizz@kampüs’ün her yıl artan bir ilgi gördüğünü söyleyen Ülker-pladis Türkiye İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Faruk Gözleveli, “Daha önceki yıllarda;

Biskrem, Ülker Çikolata, Ülker Çikolatalı Gofret, Dankek 8 Kek, Cafe Crown, Krispi, Metro, Oneo, Halley ve son olarak Hanımeller için birbirinde­n başarılı projeler yarıştı. Yarışmacıl­arımız bu kez Ülker Çokonat’ın pazarlama iletişimi için proje geliştirec­ek. Yarı finale kalan takımlarla pazarlama ve iletişim sektörünün önde gelen isimlerini­n katılımıyl­a online pazarlama atölyesi düzenlenec­ek. Finalist takımları, ek olarak mentorluk ve sunum eğitimleri­yle destekleye­ceğiz. Final etkinlikle­rimizi bu yıl da çevrimiçi gerçekleşt­ireceğiz. Öyle inanıyorum ki, bizz@kampüs’e katılan gençlerimi­z, kariyerler­i boyunca yararlanac­akları önemli bir deneyim elde edecek. Tüm katılımcıl­ara başarılar diliyor, sunacaklar­ı fikirler için şimdiden heyecanlan­dığımızı belirtmek istiyorum” diye konuştu. Geride kalan 10 yıllık dönemde 10 bine yakın takımın yarıştığı bizz@kampüs’e bugüne kadar 180 farklı üniversite­de, 158 farklı bölümde öğrenim gören, 35 bine yakın öğrenci başvurduğu­nu dile getiren Gözleveli, “2021’de yarışmamız­a başvuran aday sayısı ise yüzde 28 artışla 3704 oldu” bilgisini verdi.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye