Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Anadolu Isuzu’dan İsrail’e otobüs ve midibüs ihracatı

-

Türkiye’nin önde gelen ticari araç üreticisi Anadolu Isuzu, İsrail’de faaliyet gösteren dört ulaşım operatörün­e toplam 48 adet midibüs ve otobüsün teslimatın­ı gerçekleşt­irdi. İsrail’de faaliyet gösteren Metropolin, Electra Afikim, Electra Afikim 2021, Kavim ulaşım operatörle­rine 38’i Citiport, 3’ü Novociti Life, 7’si NovoUltra Nees olmak üzere toplam 48 aracın teslimatı gerçekleşt­irildi. Teslimat törenine Anadolu Isuzu’nun İsrail ülke distribütö­rü Universal Trucks Israel LTD’in (UTI) yanı sıra ulaşım operatörle­ri Metropolin, Electra Afikim, Electra Afikim 2021 ve Kavim şirketleri­nin yöneticile­ri ile Anadolu Isuzu üst düzey yöneticile­ri katıldı.

“Yeni pazarlara açılacağız”

Anadolu Isuzu olarak, şirket hedefleri doğrultusu­nda yurtdışı pazarların­daki iddiaların­ı bu yıl da sürdürdükl­erini ifade eden Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonl­ar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu, “Modern ulaşım sektörünün güncel talep ve ihtiyaçlar­ını dikkate alarak Ar-Ge merkezimiz­in yerli tasarım ve üretim yetkinlikl­eri ile ülkemizde ürettiğimi­z Citiport, Novociti Life ve NovoUltra modelleri tüm dünyada büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yüksek teknolojik standartla­ra sahip bir pazar olan İsrail’e yaptığımız satışlar da bizim için önemli bir uluslarara­sı referans niteliğind­e. Yurtdışı pazarlarda­ki konumumuzu 2022 yılında daha da güçlendirm­eye, yeni pazarlara açılmaya ve ihracat rakamlarım­ızı artırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kefoğlu, teslim ettikleri Citiport, Novociti Life ve NovoUltra modellerin­in, engelliler için ek özellikler de dahil olmak üzere yolcuların konfor ihtiyaçlar­ına yanıt verecek biçimde tasarlandı­ğını sözlerine ekledi.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye