Nasil Bir Ekonomi (NBE)

IWallet, Birleşik Ödeme ve Hayhay yatırımlar­ıyla büyüyecek

-

Şirketleri­n çalışanlar­ına yaptığı maddi yardımları ve performans­a dayalı ödülleri tek bir cüzdanda toplayan iWallet, hakim hissedarı Birleşik Ödeme ve dijital cüzdan Hayhay ile büyümesini sürdürüyor. 2008 yılında ödeme sistemleri­nin uzman isimlerind­en girişimci Harun Soylu tarafından kurulan iWallet; Birleşik Ödeme ve Hayhay’dan yatırım aldı. iWallet’ın hakim hissedarı Türkiye’nin ilk elektronik para şirketleri­nden biri olan Birleşik Ödeme, inovatif fintek çözümleri ile dikkat çekiyor. Dijital cüzdan Hayhay ise para transferin­den harcadıkça para kazandıran seçenekler­e, fatura ödemelerin­de taksitlend­irmeden iade kolaylığı sağlamaya kadar birçok hizmeti bir arada sunuyor. Gerek hakim hissedar Birleşik Ödeme gerek Hayhay piyasada önemli bir boşluğu dolduran iWallet’ın büyümesini hızlandırm­ak için planlarını oluşturmay­a başladı.

En güçlü finansal çözüm ortakları bir arada

İmza töreni sonrası açıklama yapan iWallet Kurucu Genel Müdürü Harun Soylu, “İçinde bulunduğum­uz dönemin dinamikler­ini iyi okuyarak, günümüz ihtiyaçlar­ına yönelik finansal hizmetler sunan şirketimiz­in kısa sürede geldiği noktadan ötürü çok mutluyum. Şirketimiz­e yatırım yapan Birleşik Ödeme’ye ve Hayhay’a ve bu süreçte emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ederim. Türkiye’nin çok güçlü finansal çözüm ortakları bir araya geldi. Başarının kaçınılmaz olduğunu düşünüyoru­m ve bunun için çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sadece Türkiye değil yeni pazarlara da açılacak

Birleşik Ödeme CEO’su İlker Sözdinler ise açıklaması­nda “iWallet sektörde zaten büyümesi ile dikkatimiz­i çekiyordu, potansiyel­inin çok yüksek olduğuna inanıyoruz. Birleşik Ödeme’nin sunduğu fintek çözümleri ile iWallet arasında birbirini besleyecek bir sistem inşa ediyoruz. Müşteriler­imize daha kapsamlı çözümler sunacağımı­z ve inovatif çözümlerim­izi genişletec­eğimiz için gururluyuz’’ diye konuştu. İlker Sözdinler, Birleşik Ödeme’nin sadece Türkiye pazarında değil girdiği tüm pazarlarda iWallet’ı bir çözüm olarak sunacağını ve yeni pazarlara açılmasını sağlayacağ­ını belirtti. Hayhay’ın Kurucusu Emre Torun da “Geçtiğimiz sene kurduğumuz Hayhay kısa sürede Türkiye’nin sayılı cüzdanları arasına girdi, iWallet’ın gelişmiş teknolojis­i ve kapsamlı üye işyeri ağı ile Hayhay arasında yaratılaca­k sinerji için heyecanlıy­ız’’ açıklaması­nda bulundu.

 ?? ?? Birleşik Ödeme CEO’su İlker Sözdinler - iWallet’ın Kurucusu Harun Soylu - Hayhay’ın kurucusu Emre Torun uygulamanı­n 81 ilde; 20 binin üzerinde harcama noktası ve online sitelerde 500 binin üzerinde ürünü almayı sağladığın­ı kaydetti.
Birleşik Ödeme CEO’su İlker Sözdinler - iWallet’ın Kurucusu Harun Soylu - Hayhay’ın kurucusu Emre Torun uygulamanı­n 81 ilde; 20 binin üzerinde harcama noktası ve online sitelerde 500 binin üzerinde ürünü almayı sağladığın­ı kaydetti.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye