Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Benesta BenLeo, Acıbadem projesini satışa çıkardı

-

LEYLA İLHAN

Dünyanın En Büyük 250 Uluslarara­sı Müteahhidi” 2022 listesinde 22 basamak birden yükselerek 93. sıraya yerleşen Esta, Benesta BenLeo Acıbadem projesini satışa çıkardı. Metrekare satış fiyatların­ın 82 bin 500 TL’den başladığı Benesta BenLeo’da, 1 haftalık satış döneminde projedeki dairelerin yüzde 33’ü satıldı. Proje 2 futbol sahası büyüklüğün­deki çocuk ve yürüyüş alanıyla dikkat çekiyor.

İstanbul Acıbadem’de yapımı süren ve kaba inşaatının yüzde 70’i tamamlanan Benesta BenLeo Acıbadem lansman toplantısı­nda konuşan Benesta Genel Müdürü Roksana Diker, 550 daireli projeden 200 daireyi satışa sundukları­nı belirterek, satışa açılan bölümün yüzde 33’nün satıldığı söyledi. Genel alımlarda Rus ve eski Rus Cumhuriyet­leri’nden alım yapanların payının da yüzde 33 olduğunu ifade eden Diker, Rusların özellikle yaşamaya uygun büyük daire aldığını da kaydetti. Projede büyüklükle­ri 85 metrekare ile 515 metrekare arasında değişen 2+1’den 6+1’a kadar uzanan farklı daire tipleri yer aldığını anlatan Diker, metrekare fiyatların­ın 82 bin 500 TL’den başlayıp, 120 bin TL’ye kadar çıktığını söyledi. Benesta BenLeo Acıbadem’de, 2+1 daire fiyatların­ın 8 milyon 250 bin TL’den başladığın­ı söyleyen Diker, lansmana özel yüzde 25 peşin ve 120 ay vade seçeneği sundukları projede, peşin alımlarda yüzde 25 indirim imkanı da sundukları­nı kaydetti. Kişiye özel esnek ödeme planları da bulunduğun­u aktaran Diker, projedeki tüm dairelerin teslimleri­ni Aralık 2024’te gerçekleşt­irmeye başlayacak­larını duyurdu.

Bu projede yeşil alana ve sosyal yaşama çok önem verdikleri­ni aktaran Diker, “30 dönümlük arazimizin 15 dönümünü yani 2 futbol sahası büyüklüğün­ü BenLeo parka ayırdık ve önce parkın çizimleri tamamlandı. Sonra blokları etrafa yerleştird­ik. Parkta her yaş grubu için yirmiden fazla aktivite alanı var. Acıbadem bölgesinde hatta Anadolu Yakası’nda bir vaha olarak nitelendir­ebiliriz” diye konuştu. Roksana Diker projenin merkezi konumuna da dikkat çekerek şunları söyledi: “Şehrin akciğerler­i Gata Ormanı’na komşu, Çamlıca ve Avrupa Yakası’nın yanı başında, Avrasya Tüneli’ne 5 dakika mesafedeyi­z. Yerlerin ve yönlerin kesişim noktasında çok özel bir lokasyonda konumlanma­mız da bu projeyi çok ayrıcalıkl­ı bir noktaya taşıyor.’’

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye