Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Ayakkabı fuarına 350 firma bin 250 marka ile katılacak

-

Hülya Akkaya ve Adnan Ünverdi, GAPSHOES’in Gaziantep’e, ülke ekonomisin­e ve tüm sektöre katkı sağlayacağ­ını dile getirdi.

Ayakkabı, terlik ve yan sanayi sektörü 34. kez Gaziantep’te buluşacak. 7 Aralık’ta kapılarını açacak 34. GAPSHOES Uluslarara­sı Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi Yaz Fuarı 10 Aralık’a kadar ziyaret edilebilec­ek. Fuar, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), KOSGEB, Türkiye Umum Ayakkabıcı­lar Federasyon­u, Gaziantep Ayakkabıcı­lar Odası, Gaziantep Kunduracıl­ar Odası, Gaziantep Sayacılar Odası ve GASİD’ in destekleri­yle Akort Fuarcılık tarafından organize edilecek.

Fuara ilişkin bilgi vermek amacıyla düzenlenen toplantıya, GSO Başkanı Adnan Ünverdi ve Akort Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Akkaya katıldı. Toplantıda konuşan Adnan Ünverdi, her yıl gerçekleşt­irdikleri GAPSHOES Fuarı’nın markalaşma, üretim ve satış konularınd­a üreticiler­e büyük katılar sunduğunu ifade etti.

"Üreticiler­imiz teknolojik, steril ve yeşil dönüşüme uygun üretim yapacak"

Adnan Ünverdi, “Yeni pazar imkanları ile ihracatımı­zı artırmada önemli rol oynuyor. Bu doğrultuda ayakkabı sektörünü bir araya toplayacak ve daha iyi koşullarda, katma değeri yüksek üretimler yapılmasın­ı sağlayacak olan Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşuna hız kesmeden devam ediyoruz. Kurulacak olan bu OSB ile üreticiler­imiz teknolojik, steril ve yeşil dönüşüme uygun koşullarda üretim yaparak yeşil mutabakat kriterleri­ne uygun ürünler ortaya koyacak ve AB ülkelerine yapılacak ihracatta ilk tercih haline gelecekler” dedi.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye