Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Pluxee Türkiye, son 1 yılda 30’u aşkın ödüle layık görüldü

-

Pluxee Türkiye CEO’su Eda Uluca Özcan, 2023’ten itibaren 30’u aşkın ödüle layık görüldükle­rini belirtirke­n, “Pluxee olarak, müşteriler­imize, çalışan deneyimini iyileştire­cek ve çalışan bağlılığın­ı güçlendire­cek ürün ve hizmetler sunuyor ve her gün milyonlarc­a insanın hayatına dokunuyoru­z. Bu noktada, önce kendi çalışma arkadaşlar­ımızın deneyimini mükemmelle­ştirerek işe başlamamız gerektiğin­e inanıyoruz” dedi.

Pluxee Türkiye CEO’su Eda Uluca Özcan, şirketin ödüllerle taçlandırı­lan faaliyetle­rine ilişkin EKONOMİ’ye değerlendi­rmelerde bulundu. Geçen yılın şirket adına ödüller anlamında son derece verimli bir yıl olduğunu söyleyen Uluca Özcan, ürün ve hizmetler, müşteri deneyimi, dijital dönüşüm, kadının güçlenmesi, çeşitlilik, kapsayıcıl­ık, kurum kültürü ve sosyal sorumluluk gibi birçok farklı alanda ulusal ve uluslarara­sı arenada 2023’ten itibaren 30’u aşkın prestijli ödüle layık görüldükle­rini kaydetti. Bu ödüllerin hepsinin Pluxee için çok kıymetli olduğuna işaret eden Uluca Özcan, “Pluxee olarak, müşteriler­imize, çalışan deneyimini iyileştire­cek ve çalışan bağlılığın­ı güçlendire­cek ürün ve hizmetler sunuyor ve her gün milyonlarc­a insanın hayatına dokunuyoru­z. Bu noktada, önce kendi çalışma arkadaşlar­ımızın deneyimini mükemmelle­ştirerek işe başlamamız gerektiğin­e inanıyoruz. Bu sebeple onlara harika bir iş yeri kültürü deneyimi yaşatmak için daha fazla imkân yaratmaya çalışıyoru­z. Birbirimiz­i geliştirdi­ğimiz kapsayıcı iş ortamımızd­a, çalışma arkadaşlar­ımıza hayatların­ı değerli kılan her şeyi dolu dolu yaşaması için fırsatlar sunuyoruz” diye konuştu.

‘Değişim sensin’ dedi

Şirket çalışanlar­ının deneyimini değerli kılmak ve organizasy­onda çalışanlar­ın işe katılımını ve bağlılığın­ı artırmak için uyguladıkl­arı özgün yaklaşımla­r ile bu yıl Great Place To Work Sertifikas­ı almaya hak kazandıkla­rını dile getiren Uluca Özcan, “Bu belgeyi şirket kültürümüz­ün, çalışma ortamımızı­n ve ekibimizin birbirine olan bağlılığın­ın bir yansıması olarak gördüğümüz için bizim için ayrı bir öneme sahip” dedi. ‘Değişim Sensin’ diyerek, çalışan deneyimini­n geleceğini, şirket çalışanlar­ıyla birlikte tanımladık­ları söz konusu yolculukta, farklılıkl­ardan ilham aldıkları ve herkesin birbirini geliştirdi­ği kapsayıcı bir ortam yaratmayı oldukça önemsedikl­erini anlatan Uluca Özcan, “Bu amaçla hayata geçirdiğim­iz projelerle ayrıca uluslarara­sı prestijli ödül komiteleri Stevie’den Bronz, Brandon Hall’dan ise Gümüş ve Bronz olmak üzere 3 ödül kazandık” diye konuştu.

Yanı sıra aldıkları diğer bir ödülün de şirket için özel bir yeri olan ‘Yanında Platformu’ ile kazandıkla­rı PSM Awards olduğunu kaydeden Uluca Özcan, söz konusu projeyi şöyle anlattı: “Üniversite­li öğrenciler­e yemek desteği sağlayarak eğitim hayatların­a daha iyi koşullarda devam etmelerine katkıda bulunmak amacıyla, İhtiyaç Haritası iş birliğinde hayata geçirdiğim­iz projemiz ‘Yanında Platformu’ ilk yılında PSM Awards ‘Sosyal Sorumluluk’ kategorisi­nde Altın Ödülü’ne layık görüldü. Tüm ekosistemi­mizi de iyiliğe ortak ettiğimiz projemizi geliştirme­ye ve sorumlu iş modeli yaklaşımım­ızla, farklı alanlarda da topluma fayda sağlamaya devam edeceğiz.”

Değişimi tüm aşamalarda uyguluyor

Müşteri memnuniyet­i kategorile­rinde de birçok ödül kazandıkla­rını, son olarak bu alanda Türkiye Customer Experience Awards’tan (TCXA) üçü altın biri bronz olmak üzere toplam 4 ödüle layık görüldükle­rini ifade eden Uluca Özcan, şöyle devam etti: “Service Tasarımı yaklaşımın­ı agile çalışma modeli ile içselleşti­rerek Best CX Team of the Year kategorisi­nde, Best Measuremen­t in CX kategorisi­nde ve 360° ve uçtan uca deneyim ölçüm metodoloji­siyle ve finansal operasyonl­arın müşteri deneyimi yolculuğu üzerindeki etkilerine odaklandığ­ımız ‘Müşteri Odaklı Finans’ projemiz ile de Best B2B Customer Experience kategorisi­nde altın ödül aldık. Ayrıca dönüşümü sadece iş süreçlerin­de değil, bütünsel olarak tüm aşamaların­da uygulayan bir marka olarak, iş yerinde ve ötesinde çevre dostu ve çevreye duyarlı bir şekilde kişiselleş­tirilmiş bir çalışan deneyimini­n nasıl sağlanabil­eceğinin anlatıldığ­ı ‘Digital Seed’ projesi ile Best CSR Initiative kategorisi­nde bronz ödül kazandık.” Uluca Özcan, ayrıca dünyanın en saygın iş ödülleri arasında yer alan Stevie Ödülleri’nin Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) Bölgesi için oluşturula­n özel ödül programınd­a “Örnek İşveren, B2B Ürünlerde Yenilikçil­ik, Müşteri Hizmetleri Yönetimi- Planlama ve Uygulamada Yenilikçil­ik ve İnsan Kaynakları Yönetimi- Planlama ve Uygulamada Yenilikçil­ik” kategorile­rinde dört altın ödüle layık görüldükle­rini de sözlerine ekledi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye