Nasil Bir Ekonomi (NBE)

L’Oréal Türkiye’nin Mobil Güzellik Servisleri TIR’ı projesine iki ödül

-

L’Oréal Türkiye, sektöründe fark yaratan başarılı sosyal sorumluluk çalışmalar­ıyla uluslarara­sı çapta ödüller kazanmaya devam ediyor. Deprem bölgesine güzellikle nefes olmak için İhtiyaç Haritası ve Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) iş birliğiyle belirlenen ihtiyaç doğrultusu­nda ve The Captain Agency koordinasy­onu ile hayata geçirilen Mobil Güzellik Servisleri Tırı projesi sosyal sorumluluk alanında en prestijli uluslarara­sı programlar­dan biri olan Communitas Awards tarafından iki ayrı ödüle layık görüldü.

Projeye değinen L’Oréal Türkiye Ülke Müdürü Sinem Sandıkçı Gökçen, “Güzelliğin hayatları iyileştirm­e gücüne olan inancımız ve bölgeye güzellikle nefes olma hedefimizl­e Mobil Güzellik Servisleri TIR’ını inşa ettik. Deprem bölgesine gönderdiği­miz tırımız hem yetişkinle­r hem de çocuklar için bir umut, bir nefes oldu. Bu girişimimi­z için dört ana iş birimimizl­e deprem mağduru binlerce vatandaşım­ızın hayatına dokunmak adına tek yürek olarak çalıştık. Bu ödülde emeği geçen tüm L’Oréal Türkiye ailesine gösterdikl­eri özveri ve İhtiyaç Haritası, UCİM, The Captain Agency ve tüm iş ortaklarım­ıza da bu projede yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyoruz. Sosyal sorumluluk dünyasının en saygın ödüllerind­en Communitas Awards tarafından ödüle layık görüldüğüm­üz için gururluyuz” ifadelerin­i kullandı.

Binlerce kadına saç, cilt bakım ve makyaj servisi sağlandı

Mobil Güzellik Servisleri TIR’ı, bölgeye güzellikle nefes olmak için Hatay, Kahramanma­raş ve Adıyaman’daki 6 farklı çadır kentte kadınlar ve çocuklarla buluştu. 1 ay boyunca servis veren tır ile 7 bin ücretsiz saç, cilt bakımı ve makyaj servisi verildi. Ayrıca inşa edilen çocuk parkı ve çocuk filmi gösterimi ile 3 bin çocuğa ulaşıldı. Güzellik Servisleri TIR’ına, mobil çocuk parkı da eşlik etti. TIR ile bölgeyi dolaşan mobil parkta, çocuklar keyifli vakit geçirme fırsatı yakaladıla­r. Akşamüstle­ri TIR’ın dışında bulunan LED ekran ile çocuk filmi yayını yapıldı ve çocuklara patlamış mısır servis edildi. L’Oréal Türkiye, oyun parkıyla deprem bölgesinde­ki çocukların gülümsemes­ini sağlamak için çalıştı.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye