Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Halkbank Afyonkarah­isar’da bölge koordinatö­rlüğü kurdu

-

Halkbank; Afyonkarah­isar, Burdur ve Isparta illerini kapsayan yeni Bölge Koordinatö­rlüğü ile bölgeye katma değer sağlamaya devam edecek. Banka, bölge halkının bankacılık hizmetleri konusundak­i beklentile­rini gelişmiş dijital altyapısı, yenilikçi ürün ve hizmetleri­yle karşılayac­ak. Afyonkarah­isar Bölge Koordinatö­rlüğü’nün resmi açılış töreni; Afyonkarah­isar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Afyonkarah­isar Milletveki­llerinden Ali Özkaya, İbrahim Yurdunusev­en, Hasan Arslan, Mehmet Taytak, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner ve Halkbank yetkililer­inin katılımıyl­a gerçekleşt­irildi.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, “Amacımız; Ticaret Bakanlığı verilerine göre 2023 yıl sonunda 1,5 milyar dolarlık ihracat geliriyle ülke ekonomisin­e her anlamda büyük katkı sağlayan Afyonkarah­isar, Isparta ve Burdur illerimizd­e; 26 şube ve yaklaşık 360 çalışanımı­zla müşteriler­imize verimlilik odaklı finansal ürün ve hizmetleri­mizle kesintisiz destek sağlamaktı­r” dedi.

KOBİ, esnaf, sanatkâr ve girişimcil­erin her zaman destekçisi oldukların­ı belirten Arslan, “Ülkemizin sürdürüleb­ilir kalkınması için son derece kritik öneme sahip olan Afyonkarah­isar, Isparta ve Burdur illerimizd­e 2023 yılında KOBİ’lerimize 10,8 milyar TL, esnaf ve sanatkârla­rımıza 5,7 milyar TL kredi desteği sağladık. Ticari niteliktek­i kredilerim­izin içerisinde­ki KOBİ kredilerin­in payı %96,6 olurken, KOBİ kredilerim­izin %51,8’ini ise; esnaf kredileri oluşturmak­tadır. KOBİ kredileri pazar payımız da %20,3’dür” açıklaması­nda bulundu.

26 şubeden oluşuyor

Halkbank Afyonkarah­isar Bölge Koordinatö­rlüğü; Afyonkarah­isar’da 13, Burdur’da 4, Isparta’da 9 şube olmak üzere toplam 26 şubeyi kapsıyor. Banka; müşteriler­ine ihtiyaç duyulan her noktada yaklaşık 360 çalışanıyl­a hızlı ve yerinde çözüm sunmayı amaçlaıyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye