Nasil Bir Ekonomi (NBE)

“Kimsenin hayat biçimiyle derdimiz yok”

-

Cumhurbaşk­anı Erdoğan, “Onca yılın ardından artık kimsenin hayat biçimiyle derdimizin olmadığını herhalde kabul etmeyen kalmamıştı­r. Amacımızın insanımızı­n huzur, güven ve refah seviyesini yükseltmek olduğunu akıl ve vicdan sahibi herkes görmüştür” dedi.

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen mitinginde, vatandaşla­ra hitap etti. Cumhurbaşk­anı Erdoğan, şu açıklamayı yaptı: “Unutmayını­z, belediyeci­lik zaten bizim işimiz. 21 yıldır tek başımıza iktidarız. Şayet başka bir niyetimiz olsaydı şimdiye kadar zaten ortaya çıkardı, benim milletim de bizi buralarda bırakmazdı. Onca yılın ardından artık kimsenin hayat biçimiyle derdimizin olmadığını herhalde kabul etmeyen kalmamıştı­r. Amacımızın insanımızı­n huzur, güven ve refah seviyesini yükseltmek olduğunu akıl ve vicdan sahibi herkes görmüştür. İzmir 31 Mart’ta işte bu siyaset tarzlarınd­an birini seçecek. ç Kazananın İzmir zmir olmasını diliyoruz.”

Bakırköy-Bağcılar ağcılar Metro Hattı açıldı

Cumhurbaşk­anı kanı Erdoğan, günün ikinci mitingini gini Bakırköy SahilBahçe­lievler-Güngören-Bağcılar r-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro o Hattı'nın açılışında yaptı. İncirli istasyonun­dan metroya binen Cumhurbaşk­anı urbaşkanı Erdoğan, vatman koltuğuna geçti. eçti. Erdoğan'ın kullandığı metro, Bağcılar'a lar'a hareket etti.

Cumhurbaşk­anı aşkanı Erdoğan'a yolculuğu sırasında Ulaştırma aştırma ve Altyapı Bakanı

Abdulkadir Uraloğlu, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve eski TBMM Başkanı ve Başbakanla­rdan Binali Yıldırım eşlik etti. Günde 1 milyon yolcuya hizmet edecek hat sayesinde y Bağcılar'dan ğ Bakırköy y Sahili'ne ulaşım 13,5 dakika sürecek; bir saatte tek yönde 70 bin binyolcu yolcu seyahat edebilecek.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye