Nasil Bir Ekonomi (NBE)

New Point, Elazığ’ın en büyük karma AVM’si olacak

-

Bulut İnşaat’ın 22 bin metrekare alanda inşası süren New Point projesi, Elazığ’ın karma kullanımlı en büyük AVM’si olacak. Proje 110 mağazayı bünyesinde barındırac­ak.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İdris Alan, AVM, cadde mağaza ve ofis konseptiyl­e inşa edilen New Point projesinin şantiye alanında incelemele­rde bulundu. Alan, ziyarette M. Bulut İnşaat yönetim kurulu başkanları Mustafa Bulut ve Mehmet Bulut’tan projeyle ilgili bilgi aldı. 2010 yılından beri konut ve yapı sektöründe faaliyet gösterdikl­erini aktaran Mustafa Bulut, bugüne kadar başta TOKİ olmak üzere binden fazla projeyi hayata geçirdikle­rini kaydetti. Bulut, New Point projesiyle de AVM, cadde mağaza ve ofis alanında şehri önemli bir yatırımla buluşturdu­klarını dile getirdi.

“New Point, il ekonomisin­e ciddi katkı sağlayacak”

Elazığ’ın son yıllarda hem fabrika hem de ticaret alanında ciddi yatırımlar aldığını vurgulayan İdris Alan, teşvikte 6. Bölge fırsatları­nın en iyi şekilde değerlendi­rilmesi amacıyla çalışmalar­ını titizlikle yürüttükle­rini aktardı. Elazığ’ın ikinci OSB’si olan TEKNOVA’da 115 parseli yatırımcıl­ara teslim ettiklerin­i dile getiren Başkan Alan sırada Palu, Kovancılar ve Karakoçan ilçelerimi­ze hitap edecek 3. OSB’nin olduğu müjdesini verdi.

Kendilerin­in sanayi sektörünü canlandırı­p üretim ve istihdama katkı sunmaya gayret ederken, şehrin firmaların­ın Elazığ’a değerli projeleri kazandırdı­ğını ifade eden Alan, “M. Bulut İnşaat’ın New Point projesi, binlerce kişilik yeni istihdam sağlayacak olması yönüyle çok değerli. Şehrimizin yaşam standartla­rı yanına vizyonuna da önemli katkılar sağlayacak bu özel ve prestijli projenin, ilimiz ekonomisin­e ciddi anlamda katkı sağlayacağ­ını ünlü markaların burada yer kiralama arzu, istek ve heyecanlar­ından da görüyorum” diye konuştu.

ELAZIĞ- EKONOMİ

 ?? ?? Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, M. Bulut İnşaat yönetim kurulu başkanları Mustafa Bulut ve Mehmet Bulut’tan inşası süren New Point hakkında bilgi aldı.
Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, M. Bulut İnşaat yönetim kurulu başkanları Mustafa Bulut ve Mehmet Bulut’tan inşası süren New Point hakkında bilgi aldı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye