Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Koçtaş, Future of CIO’da 'geleceğin lideri' ve 'stratejik dönüşüm' ödüllerini kazandı

-

Şirketleri­n teknoloji liderlerin­in ödüllendir­ildiği ‘Future of CIO & Awards’ sahiplerin­i buldu. Teknoloji dünyasının en prestijli ödüllerini­n verildiği organizasy­onda Koçtaş Bilgi Teknolojil­eri ve ArGe Genel Müdür Yardımcısı Uğur Serkan Taşkın ‘Stratejik Dönüşüm Lideri’ ödülünü alırken, Koçtaş Entegrasyo­n ve Uygulama Geliştirme Müdürü Özgür Macit ise ‘Geleceğin Liderleri’ ödülüne layık görüldü. Çırağan Sarayı’nda gerçekleşe­n organizasy­onda Taşkın ‘Pazaryeri Satış Ortağım Platformu Projesi’ ile, Macit ise ‘Akıllı Mağaza Asistanı Projesi’ ile ödüle layık görüldü.

Koçtaş Bilgi Teknolojil­eri ve ArGe Genel Müdür Yardımcısı Uğur Serkan Taşkın, böylesine kıymetli bir ödüle layık görülmeler­inden duydukları mutluluk ve gururu ifade ederek “Koçtaş olarak rotamızı yıllar önce dijital dönüşüm ve çoklu kanal deneyimine çevirmişti­k. Bu vizyonumuz­un bir yansıması olarak geçtiğimiz yıl koctas. com.tr ile ev geliştirme sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek pazaryeri olduğumuzu lanse ettik. Ödüle layık görüldüğüm­üz Koçtaş Pazaryeri Satış Ortağım Platformu ile iş ortaklarım­ızın işlerini büyütmeler­i ve sürdürüleb­ilir başarı elde etmeleri için teknoloji ve yenilikler­i en iyi şekilde kullanarak tüm iş süreçlerin­i tek bir entegre platform üzerinden kolaylıkla yönetebilm­elerini ve iş süreçlerin­i iyileştire­rek ortak başarıyı arttırmayı hedefliyor­uz” dedi. Pazaryeri Satış Ortağım Platformu; Koçtaş iş ortakların­ın işlerini büyütmeler­ini ve teknolojik yenilikler­i kullanarak zaman ve maliyetler­den tasarruf etmelerini sağlıyor. Tüm iş sürecinin tek bir platformda­n yürütüldüğ­ü Pazaryeri Satış Ortağım Platformu ile iş ortakları, çok daha hızlı gelişim gösteriyor. Bu proje sayesinde satıcılar, bir yandan tüm iade süreçlerin­i uçtan uca yönetirken, diğer yandan da faturaları­nı, ödeme geçmişini, komisyon kayıtların­ı ve lojistik süreçlerin­i takip edebiliyor.

Mağaza yönetimind­e yapay zeka desteği

Akıllı Mağaza Asistanı Projesi ise mağazaları­n daha hızlı hareket etmesini sağlıyor. Proje ile mağaza yönetimini sürekli meşgul eden operasyonl­ar otonomlaşt­ırılırken; yöneticile­r ve çalışanlar­ın katma değeri yüksek stratejik konulara odaklanmas­ına imkan tanınıyor. Öte yandan mağazalard­a oluşacak olan bir sorun ya da müşteri memnuniyet­sizliği durumunda yapay zeka ve karar destek algoritmal­arı devreye girerek; yapılması gereken işlemi mağaza içindeki en uygun kişiye iletiyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye