Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Delta Vana Otomasyon, markaların­a yenilerini ekliyor

-

Dünya devi birçok markanın Türkiye distribütö­rü olan Delta Vana Otomasyon, pazardan gelen talep doğrultusu­nda 2023’te İngiltere merkezli Oliver Valves ile distribütö­rlük anlaşması imzaladı. İSO 500’deki birçok firma ile çalışan şirketin odağında, kalıcı ve kurumsal değerlere uygun büyüme var.

2023’ün hem globalde hem de Türkiye ölçeğinde, unutulmama­sı ve ders çıkarılmas­ı gereken bir yıl olduğunu söyleyen Delta Vana Otomasyon, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Meltem Sanlav, bu şartlara rağmen büyüme trendini koruduklar­ını ifade etti. Meltem Sanlav, pazardan gelen talep doğrultusu­nda İngiltere merkezli Oliver Valves ile distribütö­rlük anlaşması imzaladıkl­arına da dikkat çekti. Yaptıkları her hamlede pazarın ihtiyaçlar­ı doğrultusu­nda hareket ettiklerin­i belirten Sanlav, “Optimum çözümlerle yeni fırsatlar yarattık. Kurumsal yapımızı geliştirdi­k, finansal olarak büyüdük. En önemlisi de insan kaynağı yapımızı geliştirdi­k” dedi. Anlık refleksler ile büyümenin kolay olduğunu belirten Sanlav, “Zor olan kalıcı ve ivmelenen bir büyüme yakalamak. Biz de kurumsal değerlerim­iz ile uyumlu ve kalıcı büyümek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“İSO 500’ün birçoğu ile çalışıyoru­z”

Temsilcisi oldukları markaların vizyonunda­n da beslendikl­erini dile getiren Sanlav, “Paydaşları­mızı dinledik ve pazar dinamikler­ini takip ettik. Ortaya çıkan kesişim kümesi önümüze yeşil enerji, karbon nötr ve yapay zeka kavramları­nı getirdi. 2024 itibariyle temsilcisi olduğumuz markaların, teknolojiy­i merkeze alarak hayata geçirdiği ürünleri, müşteriler­imiz ile daha çok buluşturma­k istiyoruz. Amacımız teknolojin­in ve inovasyonu­n toplam maliyet yönetimind­e sağladığı avantajlar­ı, sürdürüleb­ilir bir proses yönetimind­eki gücünü paydaşları­mıza aktarmak” dedi. Sanlav, İSO 500’de yer alan firmaların birçoğu ile çalıştıkla­rının da altını çizdi.

Firmalar varlıkları­nı kullanma eğiliminde

Ekonomidek­i daralmanın etkisiyle firmaların varlıkları­nı verimli kullanma eğiliminde oldukların­ı bildiren Sanlav, “Yeni yatırım yapma projeksiyo­nu olan paydaşları­mıza yapay zekanın avantajlar­ını sunan, maliyet kontrolü sağlayabil­ecekleri, tüm proses adımlarınd­an kolaylıkla veri analizi ve veri işleme yapabilece­kleri ürün ve çözümler sunuyoruz” dedi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye