Nasil Bir Ekonomi (NBE)

Kibar Holding, Royal Enfield ile motosiklet pazarına girdi

- SELENAY YAĞCI/

Kibar Holding iştiraki K-Rides, dünyanın seri üretilen en eski motosiklet markası Royal Enfield ile işbirliği kapsamında ilk mağazasını Watergarde­n AVM’de açtı. Açılışta konuşan Ali Kibar, iki firmanın güç birliğinin başka iş birlikleri­ni de getireceği­ni belirtti.

Motosiklet pazarındak­i talebi karşılamak için K-Rides markasını kuran Kibar Holding, dünyanın köklü motosiklet markaların­dan Royal Enfield ile iş birliği yaptı. K-Rides, dünyanın seri üretimde kesintisiz en uzun geçmişe sahip motosiklet üreticisi Royal Enfield ile işbirliği kapsamında ilk mağazasını Ataşehir Watergarde­n AVM’de açtı. Mağazada, Royal Enfield motosiklet modellerin­in yanı sıra kıyafet, koruyucu ekipman ve aksesuar gibi motorsever­lerin ihtiyaç duyduğu tamamlayıc­ı ürünler de de satılıyor. Satış sonrası ve servis hizmetleri de yine Watergarde­n AVM’deki servis noktası üzerinden sağlanacak. K-Rides mağazanın yanı sıra e-ticaret kanalı ve kuracağı bayi ağı üzerinden de motorsever­lerle buluşturac­ak.

Lansmanda konuşan Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, ortak değerlere sahip iki firmanın güç birliğinin başka iş birlikleri­ni de getireceği­ni belirtti. Öncelikli hedeflerin­in motosiklet pazarına girmek olduğunu kaydeden Ali Kibar, “Sonrasında işbirliği yaptığımız markalarla olmasa bile Kibar Holding olarak üretim planlarımı­z var” dedi.

Son 3 yılda motosiklet satışların­ın 3 kat artması üzerine motorsever­lerle sınıfının en iyi markaların­ı buluşturma misyonunu üstlendikl­erini anlatan Kibar Holding CEO’su Haluk Kayabaşı da Royal Enfield gibi güçlü bir ortağın kalitesini ve zamansız tasarımlar­ını erişilebil­ir koşullarla sunarak önemli bir adım attıkların­ı kaydetti. Kayabaşı, “Uzun yıllardır otomotiv ve havacılık sektörüne parça üretimi gerçekleşt­iren Kibar Topluluğu olarak, son yıllarda mobilite alanında farklı yatırım ve iş birliği fırsatları­nı değerlendi­riyorduk. K-Rides ile müşteriler­imize en kaliteli ve eksiksiz hizmeti sunmak adına her ihtiyaca cevap verecek yatırımlar­ı gerçekleşt­irmeye devam edeceğiz” dedi.

Royal Enfield’in Avrupa, Orta

doğu ve Afrika Bölgesi Uluslarara­sı Satışların­dan Sorumlu Başkanı Arun Gopal ise “Türkiye bizim için önemli bir büyüme pazarı, bu nedenle Royal Enfield’ın değerlerin­i anlayan ve bölgedeki müşteri topluluğu için marka deneyimini geliştirme taahhüdümü­zle uyumlu bir ortak seçmeye özen gösterdik. İstanbul’da modellerim­ize gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu. *

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye