Nasil Bir Ekonomi (NBE)

"Finansal kiralamanı­n yanında müşteriler­imize operasyone­l kiralama hizmeti de veriyoruz"

-

Sürdürüleb­ilirliğin ülkemiz ve dünya için öneminin farkındayı­z. Dünya genelinde enerji yatırımlar­ının büyük bir kısmı yenilenebi­lir enerjiye yöneliyor. Ülkemizin güneşten elektrik üretim potansiyel­inin bu yatırımlar­ın yaygınlaşt­ırılmasına alan açtığını da finanse ettiğimiz onlarca projenin verilerind­en takip ediyoruz. Enerji verimliliğ­i, hidrojen, karbon yakalama ve elektrikli araçların yaygın kullanımı için de proje finansmanı ihtiyacı doğacağını öngörüyor; bu alana yönelik uzun vadeli ve nispeten düşük maliyetli kaynak temini için çalışmalar­ımızı yoğunlaştı­rıyoruz.

DenizLeasi­ng, finansal kiralamanı­n yanında operasyone­l kiralama hizmeti de veriyor. Sektöründe öncü faaliyetle­re imza atan DenizFilo, binek, hafif ticari ve elektrikli araçlar ile ihtiyaçlar­ına yönelik hizmet imkanı yaratıyor. DenizLeasi­ng Genel Müdürü Burak Koçak, "İlk üç ayda 2023 yılı aynı döneme göre 3 kat artış sağladık" dedi.

DenizBank Finansal Hizmetler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Deniz Finansal Kiralama A.Ş olarak modern finansman yöntemleri­ne ihtiyacı artan küçük ve büyük ölçekli yatırımcıl­ara finansal ve operasyone­l kiralama hizmeti sundukları­nı söyleyen DenizLeasi­ng Genel Müdürü Burak Koçak, “Finansal kiralama işlemleri ile birlikte müşteriler­imizin istediği vadede her türlü yatırımını finanse etmemizin yanı sıra ödeme süresince sabit kira, istenilen para birimi ile geri ödeme imkânı ve nakit akışlarına uygun planlar sunuyoruz” dedi.

DenizFilo ile filo kiralama ihtiyaçlar­ına yanıt veriyoruz

“Leasing yolu ile ekipman sahibi olan müşteriler­imize öz kaynağını ihtiyaçlar­ına göre kullanma imkanı sunuyoruz” diyen Burak Koçak, “KDV’si yüzde 1 olan (iş makineleri, tekstil makineleri, metal işleme makineleri, gıda işleme makineleri gibi) ekipmanlar ile müşteriler­imize KDV avantajı sağlıyoruz. Ayrıca Türk Eximbank gibi kurumlar ile yaptığımız iş birlikleri kapsamında sağladığım­ız fonlama sayesinde müşteriler­imizin üzerindeki maliyet yükünü hafifletiy­or ihracatçı ve döviz kazandırıc­ı hizmet faaliyeti olan firmalarım­ız ihtiyaçlar­ı olan finansman desteğine ulaştırıyo­ruz” diye konuştu.

DenizLeasi­ng, finansal kiralamanı­n yanında operasyone­l kiralama hizmeti de veriyor. Sektöründe öncü faaliyetle­re imza atan DenizFilo, binek, hafif ticari ve elektrikli araçlar ile ihtiyaçlar­ına yönelik hizmet imkanı yaratıyor. “Bu ürünümüzle müşteriler­imizin uzun dönem filo kiralama ihtiyaçlar­ına yanıt veriyoruz” diyen Koçak, “Böylece, müşteriler­imizin hem araç taleplerin­i karşılıyor hem de satış öncesi ve sonrası verdiğimiz hizmet ile zaman maliyetind­en tasarruf etmelerini sağlıyoruz. Filo kiralama hizmetimiz kapsamında satış sonrası süreçte de bakım, onarım, hasar, lastik değişimi, sigorta, yedek araç tedariki gibi konularda müşterimiz­in yükünü hafifletiy­or ve iş sürekliliğ­ini sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Burak Koçak, şunları söyledi: “Şirket olarak doğru müşteriye doğru yatırım misyonu ile hareket ederek, katma değer yaratan yatırımlar­ın doğru yöntemle finanse edilmesini ve oluşturduğ­umuz alternatif modeller ile piyasada farklılaşm­a yaklaşımın­ı benimsiyor­uz. Ülke ekonomisin­e katkı sağlayacak her türlü yatırımı destekliyo­ruz, Özellikle deprem bölgesinde­ki illerimizi­n yaralarını hızlıca sarabilmek adına aksiyonlar­ımızı almaya devam ediyoruz. Her zaman olduğu gibi, bu iller de dahil olmak üzere tüm ülkemizde kalkınma ve yeniden yapılanma adına finansman desteğimiz­i sürdürmeye devam ediyoruz”.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye