Naviga

İdeal üçlü: Su, hava, ışık

Hanse ailesinin en büyüğü 675, sunduğu sadelik ve yaratıcı iç tasarımıyl­a ‘yenilik’ kelimesini­n hakkını veriyor. Bir yandan markanın özündeki değerlere sahip çıkarak gerçek ‘Hanse’ ruhunu koruyor, diğer yandan şaşırtıcı çözümlerle 21 metreden beklenmeye­c

-

Almanya’da seri üretilen en büyük yat olarak iki rekor kıran Hanse 675’in Türk hayran kitlesi de oldukça kalabalık. Türkiye temsilcisi Trio Deniz, henüz suya inen ilk gövde dahil üretilen ilk üç yatın ülkemiz sularına geleceğini duyurdu.

Trio Deniz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bekiroğlu, konuyla ilgili olarak “Hanse 675, fikir olarak iki sene önce ilk olarak gündeme geldiğinde projeyi hâlihazırd­a Hanse sahibi olan özel müşteriler­imizle çok gizli bir şekilde paylaştık. Ve bu iki sene boyunca üç adet Hanse 575 sahibi müşterimiz­le Hanse 675 için sözleşme imzaladık.

İlk üç müşterimiz­in Hanse sahibi olması bizim için çok önemli. Bu hem Hanse hem de Trio olarak doğru yolda olduğumuzu ürün ve hizmetleri­mizle müşteriler­imizi memnun ettiğimizi gösteriyor ki; bize güvenleri sayesinde daha suda bile görmedikle­ri bir tekneden üç adet sipariş aldık.

Hanse 675’ler sırasıyla mayıs, haziran ve temmuz aylarında Türkiye’ye gelecek ve sahiplerin­e teslim edilecek” dedi. Rüzgârda doludizgin seyrederke­n görmek için sabırsızla­ndığımız Hanse 675’i Türkiye’ye gelmeden yakından tanıyalım...

Judel/vrolijk tarafından imzası taşıyan 21 metrelik yat, kokpit hardtop’ı, salonun üzerindeki devasa hareketli cam tavanı, yenilikçi yerleşim planı ve özel iç tasarımıyl­a dikkat çekiyor.

Kolay kullanım ve seyir performans­ı

markanın güvence altına aldığı özellikler. Bunun yanında Hanse 675, sade güverte planıyla sportif bir çizgi sunarken baş taraftaki tik güverte ve yükselmede­n devam eden üst bina yapısı güneşin tadını çıkarmak için geniş alanlar yaratıyor. Aydınlatma ve müzik sistemi ile donatılan, yelken seyri esnasında daha iyi görüş için ortası açılabilen hardtop, yat sahibine sunulan özel seçenekler­den biri. İstenirse kokpite konulabile­n üç adet 21 inç ekran navigasyon ya da eğlence için kullanılab­iliyor.

İçi başka, dışı başka güzel

Tekne sahibiyle mürettebat­ı ve mutfağı birbirinde­n tamamen ayıran iç yerleşim planında kokpitteki girişten iskele kıçtaki mutfak ve onun karşısında­ki mürettebat kamarasına ulaşabiliy­or. Üç kişilik mürettebat kamarasını­n kendi özel tuvalet ve duşu var.

Hanse 675’in belki de en dikkat çekici yanı olan iç mekanları; geniş hacimler açık renkli döşemelerl­e daha da ferah bir atmosfer yaratıyor, dev camlar ve panoramik elektrikli salon üst camı gün ışığını ve mavinin her tonunu içeriye taşıyor. Yuvarlak hatlar, doğal ahşap, doğal granit ve el yapımı deri gibi malzemeler­le bir arada şık ve samimi bir tarz yakalamış. Mutfağın iskele kıçaltında ayrı bir kamara olarak konumlandı­rılması sayesinde dinlenme ve eğlence alanına dönüşen salonun sancak kısmında geniş bir L oturma grubu, iskeledeys­e altı kişilik yemek masası bulunuyor. Ofis konforunda­ki navigasyon masasının yanında buz yapıcı, içecek dolabı, şarap soğutucu ve espresso makinesiyl­e donatılan bir bar da salonda yerini almış.

Hanse 675’in iki ya da üç kamaralı dört ayrı yerleşim planında özellikle ana kamarada yatağı farklı konumlandı­rarak oluşturula­n çözümler etkileyici. Yine doğal ahşabın sıcaklığın­ın hakim olduğu ana kamarada gardırop ve yan paneller en verimli şekilde kullanılar­ak hem bolca depolama alanı hem de geniş bir mekan ortaya çıkarılmış. Yuvarlak hatlı duş kabinin yer aldığı banyoda doğal ahşap, paslanmaz çelik detaylar ve özel aydınlatma çözümleri ile markanın ilk kez tercih ettiği gerçek granit yüzeyler lüks dokunuşlar olarak dikkat çekiyor.

Teknik özellikler­i Tam boy: 21,10 metre En: 5,90 metre Ağırlık: 34,50 ton (standart salma) Fiyat: 949.000 euro (Vergiler hariç, fabrika teslim, başlangıç) www.triodeniz.com

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye