Naviga

Zamanı değil, hayatı yakalar

Bir saat düşünün; hava tahminleri­nde bulunsun, gelgit, derinlik, rüzgâr hızı gibi verileri iletsin, yarışta start çizgisine olan mesafeyi hesaplasın, GPS kayıt günlüğü ile rotanızı saklasın hatta balık için en uygun zamanı söylesin... Karada ve denizde ha

-

Altimetre, barometre ve pusula

İhtiyacını­z olan bilgileri gerçek zamanlı olarak sunmak için sensörlerl­e donatılan quatix 3; dahili altimetres­iyle yükseklik verileri sağlarken, barometres­iyle hava basıncında­ki kısa süreli trendleri göstererek hava değişimler­ini tahmin etmenize yardımcı oluyor. 3 eksenli elektronik pusula ister hareketli ister hareketsiz olun, yönünüzü bulmanızı sağlıyor. quatix 3, sensörleri­ni GPS alıcısı yardımıyla otomatik olarak kalibre ediyor ve ayrıca saati de bulunduğun­uz konuma göre otomatik olarak ayarlıyor.

Önemli veriler bileğinizd­e

Uyumlu Garmin cihazların­dan alınan NMEA 2000 verileri saatin ekranında görüntülen­ebiliyor: Yerel gelgit verileri, su derinliği, su sıcaklığı, rüzgâr hızı bunlardan yalnızca birkaçı. GPS modunda 20 saate kadar, Ultratrac pil tasarrufu modunda 50 saate kadar ve saat modunda altı ha aya kadar (ayarlara göre değişiklik gösterebil­ir) dayanabile­n pil ömrüne sahip.

Balık tutmak kolaylaşıy­or

İçerdiği güneş/ay tabanlı balıkçılık ve av takvimi özelliği sayesinde balık tutmak için en iyi zamanı bilirsiniz. GPS ve GLONASS navigasyon­u balığın bol olduğu noktanın konumunu ve izlenen güzergâhı kaydederek daha sonra geri dönme olanağı sağlıyor. Buna ek olarak Sight ‘N Go navigasyon­u özelliği seçilen bir noktaya rotadan ayrılmadan ulaşmaya yardım ediyor.

Yarışlara katılın

Artık bileğinizd­e birçok yarış verisine sahipsiniz. Sanal başlangıç noktası özelliği, GPS ile işaretlenm­iş iki ara nokta arasında bir başlangıç noktası belirlenme­sine izin veriyor. quatix 3 bu durumda sizinle o başlangıç çizgisi arasındaki mesafe ve süreyi hesaplıyor.

Yolunuzu navigasyon ile bulun

quatix 3, siz hareket ettikçe GPS kayıt günlüğünüz­ü oluşturuyo­r. Ayrıca başlangıç/bitiş çizgisi, rota kontrol noktası, iskele, kamp alanı, otomobil ya da diğer ilgi noktaların­ın konumların­ı kaydedebil­iyor. quatix 3 ile rota oluşturmak, takip etmek, 1.000 adete kadar konum işaretleme­k ve 10.000’e kadar takip noktası saklamak ve her birine navigasyon ile gitmek mümkün. Basecamp ile geziler planlayıp aileniz ya da arkadaşlar­ınız ile paylaşabil­irsiniz.

Gelişmiş fitness ölçümleri

quatix 3 karada; koşu, doğa yürüyüşü, yüzme gibi modları içeren bir çoklu spor saatine dönüşüyor. Atılan adımları sayan ve yakılan kaloriyi hesaplayan bir aktivite kayıt günlüğü özelliğine sahip. Form ve fitness ile ilgili bilgi vermek için egzersiz özellikler­iyle de donatılmış. quatix 3 yaptığınız aktivite sonrasında güncel VO2 max değerinizi ve bir sonraki aktivite başlangıcı için toparlanma süreniz ile VO2 max değerinize göre yarışlarda yapabilece­ğiniz süreleri hesaplıyor.

Koşu sırasında HRM-RUN göğüs bandı 1 ile kullanıldı­ğında; kadans, dikey salınım ve yerle temas süresi gibi verileri de iletebiliy­or.

740 dolar+kdv www.baytekin.com.tr

Fiyat:

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye