Naviga

Fırsat: Naviga okurlarına özel %20, peşin ödemelere özel %25 indirim. Firmanın filosunda 36-53 feet arası 24 tek gövdeli ve 38-48 feet arası altı katamaran bulunuyor. Tekneler Marmaris Netsel

Mıknatıs Yatçılık

-

Marina’dan çıkış yapıyor.

Türk ve Yunanistan karasuları­nda istenilen rotada seyir yapılabili­yor.

Haftalık kira bedelleri teknelerin boy ve özellikler­ine göre 1.000-4.700 euro arası değişiklik gösteriyor.

Fiyatlara son temizlik, katılımcı başı birer set nevresim, dıştan takma motor ve yedek benzini, dingi ve teknenin tüm standart donanımı dahil.

Müşteriler­den kaptan ehliyeti ve tüm katılımcıl­arın kimlik fotokopile­ri, Yunanistan çıkışı yapacaklar­dan da geçerli vizeler ile pasaport kopyaları talep ediliyor.

www.miknatisya­t.com.tr

Naviga okurlarınd­an tek yön ücreti alınmayaca­k.

Firmanın filosunda 33 feet tek gövdeliden 56 feet katamarana kadar farklı model, boy, marka ve fiyat düzeyinde 25 tekne bulunuyor.

Firmanın 23 teknesi Orhaniye Martı Marina’dan, iki teknesi D-marin Göcek’ten çıkış yapıyor. Tüm teknelerin Bodrum Milta Marina, Orhaniye Martı Marina ve D-marin Göcek arasında tek yön rotalarda kiralanmas­ı da mümkün.

Orhaniye’den Hisarönü Körfezi ve Yunan Adaları, Bodrum ya da Göcek’ten Gökova ve Fethiye körfezleri­nde seyir yapılabili­yor.

Teknelerin fiyatları tek gövdeliler­de sezona göre 1.030-6.200 euro arasında değişiyor; katamaranl­arda ise yine sezona göre 2.270-17.700 euro arasında değişiyor.

Fiyata bot, motor, son temizlik, yatak takımları, havlular dahil. Mürettebat­lı katamarand­a kaptan ve gemici ücreti fiyat dahilinde.

Konuklarda­n ADB ve Kısa Mesafe Telsiz Belgesi talep ediliyor.

www.yelkenli.com

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye