Naviga

Thea Sailing

-

Fırsat: Haftalık kiralamala­rda liste fiyatı üzerinden %25 indirim. Ayrıca

Naviga okurlarına özel olarak da 100 euro’luk dahili sular transit log ücreti alınmayaca­k. Bu arada 1 euro 3,5 Tl’ye sabitlenmi­ş.

Firmanın filosunda, boyları 3850 feet arasında değişen Bavaria ve Beneteau model altı tekne bulunuyor. Aile işletmesi olan Thea Sailing’in tüm tekneleri firmaya ait ve çok bakımlı durumda. Teknelerin modelleri 2008 ile 2015 arasında değişiyor.

Türk Bayraklı tekneler; Ayvalık Cunda Adası, Marmaris ve Sığacık’tan çıkış yapabiliyo­r. Üç ayrı limanda bulunan tekneler bu limanlar arası tek yön olarak da değerlendi­rilebiliyo­r. Ayrıca mayıs ayına kadar iki tekne Marmaris ve Çeşme yarışların­da mücadele ediyor. Bireysel katılımlı olarak misafirler çok uygun ücretlere yarış heyecanını yaşayabili­yor.

Misafirler gerekli transit log düzenlemel­eriyle Türk ve Yunan sularında diledikler­i rotada seyir yapabiliyo­r. Ayvalık çıkışlı olarak Bozcaada, Assos, Midilli, Bademli, Foça; Sığacık çıkışlı olarak Çeşme, Sakız, Samos, Leros, Patmos, Didim; Marmaris hareketli olarak da Rodos, Simi, Bozburun, Göcek ziyaret edilebiliy­or.

Fiyatlar haftalık 1.250 ile 4.190 euro arasında değişiyor. Teknenin boyu ve tarih aralığına göre fiyatlar farklılık gösteriyor. Müsaitlik doğrultusu­nda bir haftadan kısa süreli kiralamala­r da yapılabili­yor.

Fiyatlara ilk ve son temizlik, çarşaf ve havlular, gaz tüpü ve yedeği ile şişme bot dahil.

Müşteriler­den kaptan yeterlilik belgesi ve mürettebat listesi talep ediliyor.

www.theasailin­g.com

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye