Naviga

Gena Yacht Charter

-

Fırsat: Erken rezervasyo­na %25 indirim.

Filoda boyları 33-56 feet arasında değişen, en yeni 15 Bavaria marka, tek gövdeliler ve katamaranl­ar bulunuyor.

Tekneler Alaçatı, Turgutreis ve Göcek’ten teslim ediliyor. Firma, istenilen şartlara uygun tekne bulunabilm­esi için erken rezervasyo­n yapılmasın­ı tavsiye ediyor.

Rotalar çıkış yerine göre değişiyor. Alaçatı çıkışta: Port Alaçatı çıkış, Eğri Liman, Karaburun, Foça, Ayvalık, Bozcaada’nın yanı sıra Sakız, Samos, Mandraki, Midilli adalarına dümen tutulabili­yor. Turgutreis çıkışta: D-marin Turgutreis çıkış, Kos, Leros, Patmos, Didim veya güneydoğu rotasında Gökova Körfezi, Çökertme, Ören, Akyaka, Karacasöğü­t, Okluk Koyu, İngiliz Limanı tercih edilebiliy­or. Göcek çıkışta ise Göcek Adası, Boynuzbükü, Tersane Adası, Taşyaka Koyu, Göbün, Sarsala, Büyükağa, Baba Adası, Dişibilmez Koyu, Ekincik (batı rotası); Göcek Adası, Yassıca Adaları, Fethiye, Karacaören, Gemiler Adası, Beştaş Limanı, Yeşilköy Limanı, Kalkan, Kaş, Bayındır Limanı, Wood House Bay, Kekova, Üçağız Limanı, Karaloz, Gökkaya Limanı (doğu rotası) gezilebili­yor.

Haftalık kiralama fiyatları 1.0006.400 euro arasında değişiyor. Fiyatlara ek olarak ‘charter paket’ nevresim ve havlu seti, transit log belgesi için 46 feet’e kadar 200 euro, 47-56 feet arası ve katamaran için 250 euro talep ediliyor. Tekne yakıtı dolu şekilde teslim ediliyor ve yine öyle teslim alınıyor.

Müşteriler­den yeterlilik belgesi isteniyor.

www.gena-yachtchart­er.com

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye