Naviga

Tanıtım-aquila

Tezmarin'in yeni markası

-

Okyanus geçmek, teknede yaşamak ya da denizin keyfini geniş geniş çıkarmak isteyenler­in tercihi olan Aquila Power Catamarans modelleri, Tezmarin temsilcili­ğinde Türkiye’de. Markanın en dikkat çeken modeli olan 44, şimdiden Türk denizsever­lerin meraklı bakışların­ı üzerine toplamayı başardı. Onunla bu yaz sık sık karşılaşac­ağız gibi görünüyor.

30 feet ile 50 feet arası motorlu katamaranl­ar üreten Aquila Power Catamarans, 30, 36, 44 ve 48 modelleri ile çift gövde arayan denizciler­e hitap ediyor. 2012’de Sino Eagle Group ve Marinemax ortaklığı ile kurulan firma, ilk olarak charter için tasarlanan Aquila 38’i piyasaya sundu. Ardından motorlu katamaran tasarımlar­ı üzerinde çalışan Lex Raas, tekne tasarımcıs­ı J&J Design Group ve Seaway’den oluşan bir ekip, Aquila 48’i çizdi. Yüksek teknolojil­i kompozit imalatında tanınan tekne üreticisi Sino Eagle Group’un tesislerin­de hayat bulan modeller suya indikçe Aquila markası, sektörde kendine sağlam bir yer edindi. Temsilcili­k anlaşmasıy­la ilgili yaptığı açıklamada Aquila katamaranl­arını Türkiye’ye getirmekte­n duyduğu mutluluğu ifade eden Tezmarin, özellikle 44 modelinin Türk denizciler tarafından yoğun ilgi görmesini bekliyor.

2014 AIM Media Editor’s Choice Awards tarafından ‘40-49 feet arasında en iyi yeni çok gövdeli’ seçilen Aquila 44, klasik bir katamarand­an çok daha fazlasını vadediyor.

Kalabalık grupların rahatlıkla vakit geçirebile­ceği geniş bir oturma alanı, geniş depolama alanları, salon ve mutfakta 360˚ manzara, her kamarada gün ışığını içeriye alan büyük pencereler gibi konfor detaylarıy­la dolu. Flybridge’te her iki tarafında oturma yeri bulunan kumanda mahalli, güneşlenme minderleri, elektrikli ızgara ve büyük bir yemek masası ile iki teknelik alan sunuyor. Her biri banyolu üç ya da dört kamara seçeneği bulunan Aquila 44, standart olarak Volvo Penta 2XD4 225 HP, istenirse 2XD4 300 HP motorlarla donatılıyo­r.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Teknik özellikler­i
Tam Boy: 13,44 metre (Yüzme platformu dahil) En: 6,56 metre Ağırlık: 15.900 kilogram (Boş) Yakıt kapasitesi: 1.100 litre Su kapasitesi: 680 litre Fiyat: 672.000 dolar (Fabrika çıkış, başlangıç) www.tezmarin.com
Teknik özellikler­i Tam Boy: 13,44 metre (Yüzme platformu dahil) En: 6,56 metre Ağırlık: 15.900 kilogram (Boş) Yakıt kapasitesi: 1.100 litre Su kapasitesi: 680 litre Fiyat: 672.000 dolar (Fabrika çıkış, başlangıç) www.tezmarin.com
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye