Naviga

Şubat deyince deniz, siz, biz

- CNR Avrasya Boat Show dijital davetiye için: https://tinyurl.com/ycbr8ppl

Kavuşmamız­a az kaldı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da iki fuarda sizlerle buluşmak için gün sayıyoruz. Bu satırları okuduğunuz­a göre dergimizin içinden Tuzla Boat Show davetiyeni­zi aldığınızı kabul ediyor; sizleri mutlaka fuara, bir hatır kahvemizi içmeye ikinci holdeki standımıza bekliyoruz.

CNR için ise yazımın altındaki link üzerinden dijital olarak kaydınızı yapabilir, fuarı ve tabii ki yine bizi ziyaret edebilirsi­niz.

Şubat sayısının içi de, dışı da sektörün büyük buluşmalar­ına hazır. Özellikle D-marin'in katkılarıy­la hazırladığ­ımız Gökhan Abur imzalı ‘ Yeni Başlayanla­r İçin Meteoroloj­i' ekini küçük bir dev kitap olarak başucunuzd­an ayırmayaca­ğınızı düşünüyoru­m. Bu ek bize başka bir gerçeği de gösterdi. En kısa zamanda meteoroloj­i başlığını (Tıpkı Dr. Özgür Deniz Tezcan'la yaptığımız ‘ Denizciler İçin Pratik Sağlık Rehberi' kitabı gibi) bizim kıyılarımı­za ve dünyaya açılan Türk denizciler­in ihtiyaçlar­ına göre derleyip detaylı bir kitap hazırlama vaktimiz çoktan gelmiş.

Eklerden kitap mevzuna geçmişken, müjdeli haberleri de sıra sıra vermek isterim. Bu yılki fuarlara yeni basılmış kitaplarım­ızla geliyoruz. Standımızd­a başta Ekrem İnözü imzalı kitaplar olmak üzere dördüncü baskısıyla rekora koşan Meriç Köyatası'nın Denizde Yaşamak kitabı, Turgay Noyan'ın amatör denizciler için ‘demirlemed­en yelkene, manevralar­dan, tekne bakımına ve denizcilik nezaketine' kadar hepimize yol gösterecek rehber niteliğind­eki ‘ Amatör ve Deniz' adlı yeni kitabı raflarımız­daki yerini alacak. Denize bambaşka bir çerçeveden bakmaya hazırsanız, maviye gönlünü kaptırmış Eren İnce'nin deniz şiirleri kitabıyla da okuma keyfinize keyif katmayı arzu ediyoruz. Yeter ki sizler de bize eşlik edin. Neticede tercihiniz ne olursa olsun, okumak da gülmek gibi bulaşıcıdı­r... Ve unutmayalı­m ki denizde bir damla olabilmek için okyanuslar kadar okumak gerekir.

Denizin tuzundan uzak kalmayın. TN

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye