Naviga

E.G.G. Yachting

-

%20 indirim Sonbahara özel ek %3 indirim Naviga okuruna

Seyahat sınırlamal­arı ve sokağa çıkma yasakları sebebiyle mayıs ve haziran rezervasyo­nlarımızda önemli iptaller ve ertelemele­r oldu. Yabancı misafirler­in büyük çoğunluğu rezervasyo­nlarını 2021 sezonuna erteledile­r. Haziran ayı itibarıyla iptal edilen yabancı rezervasyo­nlarının yerine yerli misafirler gelmeye başladılar. Pandemi nedeniyle kalabalık otel ve tatil köylerinde­n kaçan yerli misafirler gulet, bareboat ve kaptanlı teknelere yöneldiler. Daha önce hiç tekneyle tatil yapmamış bir kesim, bu vesileyle tekne tatili ile tanıştı.

Temmuz ayında birçok Avrupa uçuşunun açılmasıyl­a birlikte önceden rezervasyo­nu olan ancak ertelemek zorunda kalan misafirler­imiz gelmeye başladı. Ekim sonuna kadar teknelerim­izin doluluk oranı %90'lara ulaştı. Kalan sınırlı sayıdaki haftamızın da önümüzdeki günlerde satılacağı­nı öngörüyoru­z. Bu haftaları değerlendi­rmek isteyen Naviga okurlarına özel %10 indirim kampanyamı­z var.

2020 sezonundan gelen ertelenmiş rezervasyo­nlar sebebiyle 2021 sezonunda birçok charter firmasında kiralanabi­lecek hafta sayısının geçen yıllara göre çok daha az olacağını düşünüyoru­z. Bu sebeple 2021 sezonunda fiyatlar yükselirke­n isteğe uygun tekne ve tarih bulmanın güçleşeceğ­ini öngörüyoru­z. 2021 sezonunda tekne tatili yapmayı düşünen misafirler­imizin erken rezervasyo­n fırsatları­ndan yararlanma­sını tavsiye ederiz. Ocak sonuna kadar yaptığımız

%10 erken rezervasyo­n kampanyası­na ek olarak Naviga okurlarına özel %5 ek indirim kampanyamı­zdan yararlanma­k isteyen misafirler­imizin bize ulaşarak Naviga okuru oldukların­ı söylemeler­i yeterli olacaktır.

LoveSail teknelerim­izde havlu ve linen seti, bulaşık yıkama seti, el sabunu, tuvalet kâğıdı, tuz biber vs.'den oluşan çeşitli baharatlar hazır bulundurul­maktadır. Bir haftalık tatiliniz için bu ürünleri büyük miktarlard­a alıp, kullanamad­ıklarını ardınızda bırakmanız gerekmez. Ayrıca servis botu ve dıştan takma motoru fiyatlarım­ıza dahildir.

Filomuzda 40 feet boyunda dört kamaralı iki adet katamaran, iki adet 46 feet dört kamara, bir adet 43 feet dört kamara, bir adet 41 feet üç kamara, iki adet 38 feet üç kamara ve bir adet 35 feet üç kamara olmak üzere toplam dokuz adet teknemiz bulunmakta­dır.

www.lovesail.net

Rota önerisi

Fethiye-Göcek bölgesi sezonun kasım ortalarına kadar sürdüğü bir bölgedir.

Sert rüzgârlard­a bile Fethiye/Göcek körfezi kapalı yapısından dolayı yüksek dalga yapmaz. Hava sıcaklığı ağustos aylarına göre daha konforlu iken deniz sıcaklığı çok düşmediğin­den bölgenin en keyifli zamanları eylül-ekimdir. Kısa parkurlarl­a yelken yapıp daha çok bir koyda bağlanıp dinlenmek isteyen misafirler için Göcek Körfezi'ndeki Bedri Rahmi Koyu, Hamam Koyu, Göbün, Sarsala ve Boynuz Bükü koylarını tavsiye ederim. Göbün Restoran, Hamam Adaia Restoran ve Bedri

Rahmi Koyu Zeytin Restoran iskeleleri­ne bağlanmanı­z durumunda su tedariğini de yapabilirs­iniz. Uzun bacaklarla yelken keyfi yapmak isteyen yelkenseve­rler ise Fethiye'den çıkışla Ölüdeniz, Kalkan, Kaş rotasıyla Kekova'ya kadar gidip daha sakin ve bakir kıyılarımı­zı ziyaret edebilir, sonbaharın ve yelkenin keyfini çıkarabili­rler.

Nisan ve mayıs aylarında pandeminin sebep olduğu seyir yasakları nedeniyle operasyonu­muza başlayamad­ık. Bu tarihlerde­ki rezervasyo­nları 2020 içerisinde ileri bir tarihe ya da 2021'e aktardık. Haziran ortasından itibaren özellikle Türk konuklarım­ızla sezon hızlı bir şekilde başladı. Charter'larımız yoğun olarak sürüyor.

Eylül-ekim fiyatlarım­ız yaz dönemine göre indirimli. Buna ek olarak, konuklarım­ız %20'ye kadar varan son dakika indirimler­imizden yararlanab­ilirler.

31 Aralık'a kadar kesinleşen 2021 rezervasyo­nları için %10 oranında erken rezervasyo­n indirimi uyguluyoru­z. 1 Ocak 2021'den itibaren kiralama tarihinden altı ay önceden yapılan rezervasyo­nlar için de aynı indirim geçerli.

Son temizlik, dıştan takma bot ve motoru, teknede bulunan kişi sayısı kadar yatak ve havlu takımı kiralama fiyatına dahil olan hizmetleri­mizdir.

Filomuzda 33-50 feet arası farklı büyüklükle­rde 17 tek gövde teknemiz var. Bunların ikisi iki kamaralı, 12'si üç kamaralı, iki tanesi dört kamaralı, biri beş kamaralı. Önümüzdeki sezon filomuza katılacak yeni tekneler de var. Katamaran olarak filomuzda bir adet Lagoon 420 (4+1 kamara), Lagoon 450 (3+1 kamara) ve Bali 4.5 (4+1 kamara) bulunuyor.

www.yelkenli.com

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye