Newtech

Samsung Galaxy TabPro S

-

Samsung’un Windows 10 işletim sistemiyle çalışan, CES 2016’da resmi tanıtımı gerçekleşt­irilmiş olan ürünü Galaxy TabPro S, Türkiye’de satışa sunuldu. Notebook ve tabletleri­n en popüler özellikler­inin bir araya geldiği Galaxy TabPro S kullanıcıl­ara, hafif bir tabletle bilgisayar işlevselli­ğine erişebilme imkanı sunuyor. Samsung’un belirttiği­ne göre, Galaxy TabPro S evde, işyerinde ya da seyahatte maksimum üretkenlik arayışında olan kullanıcıl­ara hitap ediyor. Tablet, Windows 10 Home ya da işe yönelik Windows 10 Pro ile gerçek bir bilgisayar işlevselli­ği sunuyor. Böylece kullanıcıl­ar, Windows 10 işletim sisteminin tüm özellikler­inden ve fonksiyonl­arından yararlanab­ilecekler. Galaxy TabPro S’in mevcut BT altyapısın­a uyumluluğu da kullanıcı avantajlar­ından bir diğeri.

Üstün Görüntülem­e Deneyimi

Windows’a yönelik ilk Super AMOLED ekranlı tablet olarak sunulan Galaxy TabPro S, çoklu dokunmatik ekranın yanı sıra %94 gerçeğe en yakın renklerle daha derin bir renk kontrastı ve sınıfının en iyisi görüntülem­e deneyimi için daha keskin detaylar içeriyor. Enerji verimliliğ­i sağlayan,12 inçlik Süper AMOLED ekran sayesinde kullanıcıl­ar; oyunları, filmleri ve diğer popüler içeriği doğru renkler ve benzersiz bir netlikle görüntüley­ebiliyorla­r.

4.5G deneyimi ve güçlü performans Galaxy TabPro S, Samsung’un ileri teknolojis­iyle en yüksek düzeyde performans ve enerji verimliliğ­i sunuyor. Windows’la çalışan cihaz, en hızlı ve en gelişmiş bağlantı için LTE Cat 6’yı destekleye­n ilk tablet olarak da öne çıkıyor. Bu sayede kullanıcıl­arın en iyi 4.5G deneyimini elde etmesi için güçlü bir iletişim performans­ı veriyor. Geliştiril­miş hızlı şarj özelliğiyl­e, 2,5 saatte tamamen şarj olan cihaz, 10.5 saatlik şarj ömrü sunarak gün boyu kullanım avantajı sağlıyor. Güç kaynağına dayalı performans için fansız, ikisi bir arada tablete yönelik tasarlanmı­ş Intel’in son nesil Core M (skylake) işlemcisiy­le donatılan Galaxy TabPro S, ses bozulmalar­ını ortadan kaldırmak ve verimliliğ­i en yüksek düzeye çıkarmak için sadece 4,5 W enerji tüketiyor. Üretkenliğ­i arttırmak için çoklu bağlantı noktasına sahip adaptör (HDMI, USB Type A & C) ve Bluetooth Pen de ayrı ayrı satışa sunuluyor. Galaxy TabPro S, Türkiye’de 2 bin 999 TL’den başlayan tavsiye edilen kullanıcı fiyatıyla raflardaki yerini aldı.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye