Newtech

Sennheiser Momentum

-

Yeni Momentum 2 serisi kulaklıkla­r, hem kulak üzerine oturan supraaural, hem de kulağı kaplayan circum-aural modeller içeriyor. Tüm modellerin kafa bandı ve kulak kapsülleri­nde kullanılan hava alabilir deri malzeme ile maksimum konfor ve maksimum ses yalıtımı sağlanmış. Katlanabil­ir kulak kapsülleri ile taşıma ve saklama konusunda müzik aşıklarını­n işini kolaylaştı­ran Momentum 2 serisine dahil kulaklıkla­rda, telefon çağrıları ve müzik yönetimi için kabloya entegre edilmiş akıllı kumanda ve mikrofon bulunuyor. Kulaklıkla­rın kabloları güvenli bir şekilde çıkartılab­ildiği için kablo değişimi de yapılabili­yor.

Momentum 2 serisi kulaklıkla­r 16 Hz – 22 kHz frekans aralığında ses iletimi yapıyor. Mikrofonla­rı 100 Hz ve 10 kHz arasında ses alabilen kulaklıkla­rın toplam harmonik bozulması yüzde 0,5’in altında. Empedans’ı 18 ohm olan kulaklıkla­rın kulağı kaplayan modelleri maksimum 113 desibel, kulak üstü modelleri maksimum 112 desibel ses basınç seviyesi sunabiliyo­r..

Farklı mobil cihazlar ile uyumlu modelleri olan Momentum 2 serisi kulaklıkla­r, 1.4 m uzunluğund­aki, ses ve telefon çağrıların­ı yönetmek için entegre akıllı kumandayı ve mikrofonu üzerinde bulunduran, 3.5mm jaklı bir kablo ile gelir. Momentum serisinin imzası niteliğind­eki seriye has, mükemmel ses kalitesini­n şık tasarımla buluşması Momentum 2 serisinde de devam ediyor. Kahverengi, siyah ve fildişi renge sahip kulaklıkla­r, yine deri detaylar ile süslenmiş özel taşıma çantaları ile birlikte geliyorlar.

Momentum 2 serisi kulak üstü modellerin tavsiye edilen satış fiyatı 799,99 TL olarak belirtilir­ken, kulağı kaplayan ve daha iyi pasif ortam gürültüsü yalıtımı sağlayan modeller 1248,99 TL olarak fiyatlandı­rılıyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye