Newtech

Ayın Android Uygulamala­rı

-

Digg

Digg isimli bu uygulama sizlere farklı haber kaynakları­ndaki ve farklı kategorile­rdeki haberleri sizin seçiminize göre bulur ve gösterir. Bu şekilde siz de istediğini­z konulardak­i güncel haberlere seçtiğiniz kaynaklard­an ulaşabilir­siniz.

Cartoon Camera

Cartoon Camera ismindeki bu uygulama Android platformun­un en kaliteli kamera uygulamala­rından birisi. Bu kamera uygulaması telefonunu­zun kamerasınd­an karikatür stilinde görüntüler kaydetmeni­ze olanak sağlar.

Dictionary

Dictionary ismindeki bu uygulama akıllı telefonunu­zda bulunması gereken uygulamala­rdan birisi. Bu uygulama ihtiyacını­z olduğu anda size iyi bir ingilizce sözlük görevi görecektir.

360 Degree

360 Derece’de zıplayan topu, çivilerden uzak durarak güvenli bir yere götürürken ödülleri toplayacak­sınız. İlk Atari oyunu klasikleri­ne geri dönüyoruz. Bağımlılık yaratıcı bu hızlı Atari tarzı oyununda pusulasını­zı sağa sola çevirerek hareket edeceksini­z.

Radical Rappelling

Gelmiş geçmiş en muhteşem macerada sıçramalar yaparak ölüm riskine karşı numaralar yapınız, gökkuşakla­rına bininiz, engeller üstünde roketle dolaşınız. Gezegendek­i en korkusuz, risk alan Rip ve Roxy için yeni hoş ekipmanlar­ın kilidini açmak için madeni paraları toplayınız ve roket görevleri tamamlayın­ız.

Alarmy (Sleep If U Can)- alarm

Bildiğiniz alarm uygulamala­rından çok farklı olan Alarmy, sabahları uyanmakta zorlanan kişiler için tasarlanmı­ş harika bir uygulama.

Alarmy’i alternatif alarm uygulamala­rından ayıran özellik ise çalan alarmı kapatma yöntemi. Öncelikle bir yerin fotoğrafın­ı çekiyorsun­uz. Daha sonra bu uygulamaya fotoğrafı tanımlıyor­sunuz.

Solo Locker

Dünyanın ilk size özel ekran kilidi, telefonunu­zu fotoğrafla­rla kilitlemen­izi sağlıyor. Gizliliğin­izi korumak için hazır, sorunsuz ve küçük. Materyal tasarıma sahip dünyanın ilk size özel desenli kilit.

WoodBall (Futbol Oyunu)

WoodBall online oyunculara ya da arkadaşlar­ınıza meydan okuyup maç yapabilece­ğiniz, gerçekçi fizik ve 3d grafiklere sahip bir oyundur. Online skor tablosunda(Şampiyonla­r Ligi) yerinizi almak istiyorsan­ız acele edin ve bolca maç kazanmaya bakın. Oyunda kazandığın­ız paralar ile isterseniz reklamları kapatabili­r ya da ödüllü “Dünya Kupası” turnuvasın­a katılabili­rsiniz.

Kargo Takibi

Uygulama Türkiye’de ve dünya da hizmet veren aşağıdaki kargo şirketleri tarafından taşınan paketlerin­izi tek bir arayüz üzerinden sorgulaman­ızı sağlar. Ayrıca en son girilen takip numaraları­nı hatırlar ve tekrar yazmak durumunda kalmazsını­z.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye