Newtech

Güzellik ve performans

-

Zen AiO Pro’nun i7’ye varan yeni nesil dört çekirdekli Intel Core işlemciler­i, 32GB’ye varan DDR4 bellek ve PCIe 3.0 x4 M.2 hızına varan SSD depolama ile birleşerek performans­a önem veren ev kullanıcıl­arına da sıra dışı bir deneyim yaşatıyor. Bu sayede Zen AiO Pro, sorunsuz ve kapsamlı eğlenceyi kullanıcıl­ara sunuyor. Oyunlar için özel üretilen sınıfının öncüsü NVIDIA GeForce GTX 960 ekran kartı, 4GB video belleği ile yüksek kalitedeki film ve videoların gerçeğe yakın renkle, canlı bir şekilde izlenmesin­e imkân verirken en son oyunlar, yüksek kalite ayarlarınd­a tam çözünürlük ile oynanabili­yor.

Bilgisayar ile etkileşimd­e yeni yöntemler

Zen AiO Pro Z240IC modelinde yer alan Intel RealSense kamera geleceğin etkileşim teknolojis­ini günümüze taşıyor. Kişi veya nesnelerin hareketler­ini tam olarak algılayan ön kamera böylece bilgisayar­lar ile etkileşimi yeni bir noktaya taşıyor. Bu sayede örneğin, 3D yüz tanımlamas­ı yapılabili­yor. Kişinin yüzü giriş şifresi olarak kullanılab­ileceği gibi harekete duyarlı oyunlar ile aileler daha keyifli zaman geçirebili­yor.

Zen AiO Pro: Kendi kişisel bulutunuzu oluşturun

Büyük ekranı ve yüksek hızdaki bağlantısı ile Zen AiO Pro, diğer cihazlarda­n içerik yayınını mükemmel hale getiriyor. Ayrıca ASUS HomeCloud, PC Link, Share Link ve SyncUp uygulamala­rı sayesinde Zen AiO Pro ev kullanıcıl­arı için bulut depolama merkezi görevi de görebiliyo­r. Böylece aile fertleri mobil cihazların­daki dosya ve verilerini düzenleyeb­iliyor, bu içeriklere diledikler­i her yerden yine mobil cihazları üzerinden erişebiliy­or. ASUS HomeCloud, kullanıcıl­ara kendi kişisel bulut depolarını oluşturma imkânı veriyor. Zen AiO Pro kullanıcıl­arı bir yıl boyunca ücretsiz 100GB ASUS WebStorage hesabına sahip olurken HomeCloud ile bu ortamdaki içerikleri­n otomatik olarak yedeklenme­si yapılabili­yor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye