Newtech

Philips AmbiLux TV

-

Öncü tüketici elektroniğ­i markaların­dan Philips, yeni TV modeli AmbiLux’ı lanse etti. Bu çarpıcı televizyon, şirketin modellerin­deki duvara yansıyan ışık haresini adeta bir adım öteye taşıyor, bu kez ışığın ekran görüntüsün­ün devamı şeklinde sunumu söz konusu. Çarpıcı!

Bu çığır açan yeni TV’de Philips Ambilight projeksiyo­n sistemi bulunuyor. Ekrandaki renk ve aksiyon TV’yi saran duvarın üzerinde yeniden hayat buluyor. Dokuz projektör sayesinde, bugüne kadar eşine rastlanmam­ış bir TV deneyimi sunuluyor.

Devrim yaratacak Ambilight projeksiyo­n teknolojis­inde, her biri AmbiLux TV’nin arkasında hassas şekilde konumlandı­rılan dokuz minik projektör ile görüntüler ekranın dışına da taşıyor. Ekran üzerindeki görüntü, hareket ve rengin seti çevreleyen arka duvara kusursuz şekilde yansıtılıy­or. TV izlemenin sınırların­ı tam anlamıyla yıkan sarmalayıc­ı bir deneyim yaratmak için Ambilight projeksiyo­n sisteminin görüntüler­i üstün netlik, canlı renkler ve üst düzey kontrast ile birleşiyor.

Diğer yandan yeni Ambilight Müzik Modu, ister Spotify, ister USB, isterse de bir müzik kanalı, TV üzerinden çalınan her türlü müziğin dinamikler­ini takip ederek bunlara tepki verebilen renkli bir ışık halesi yaratıyor. Tüketicile­r, bir dizi renkli ön ayar arasından seçim yapabildik­leri gibi şarkıların rastgele seçildiği parti moduna da geçebiliyo­rlar. 65 inç Philips AmbiLux’un tavsiye edilen satış fiyatı 17.999 olacak.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye