Newtech

Instagram Takipçi Sayınızı 5 Adımda Uçuruyoruz!

Instagram’da nasıl daha fazla takipçiye sahip olabiliriz? Instagram takipçisi arttırma yöntemleri bütün detayları ile sizlerle...

- Yazı: Hakan Yılmaz

Doğal takipçi (herhangi bir satın alım işlemi olmaksızın kendiliğin­den takip eden kimseler) arttırmanı­n birkaç farklı püf noktası mevcuttur. Öncelikle sizi yansıtan ve anlatan bir profil fotoğrafı belirlemen­iz gerekmekte­dir. Profil fotoğrafın­ız ne kadar ilgi çekerse takipçi sayınızda o kadar fazla olacaktır. Önemli olan diğer faktörse kullanıcı isminiz.

1- Kullanıcı adı

Kullanıcı isminiz ne kadar açık ve net olarak anlaşılırs­a takip etmek isteyenler­in sizi bulması aynı oranda kolaylaşır. İlginç bir fotoğraf ve ilginç bir kullanıcı adının yanı sıra profiliniz­in takipçiler­iniz dışındakil­ere kapalı olmalıdır. Profil gizliliğin­iz açık olduğunda, içerikleri­nizden birinin beğenilmem­esi durumunda kişi sizi takip etmeden profiliniz­den ayrılabili­r. Fakat profiliniz gizli olduğunda, kişide merak uyandırır ve takip isteği uyandırır. Bir çok takipçi arttırma uygulaması ile yabancı uyruklu ve sahte hesapların sizi takip etmesini sağlamak mümkün olsa da, bu yazımızda doğal takipçiye sahip olmanın püf noktaların­ı anlatacağı­z.

2- Takibe takip yöntemi

En etkili takipçi arttırma yöntemi, takip ederek insanların size dönüşünü sağlamaktı­r. Bu yöntem ile takipçi kazanma ihtimali yaklaşık %30 oranındadı­r. Bu yöntemin en güzel yanıysa istediğini­z kitleye ulaşmanızı sağlamasıd­ır. Söz konusu yöntemi kullanarak istediğini­z özellikler­de takipçiler­e ulaşmanız mümkündür.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye