Newtech

5- Kilit nokta: Evet, ‘güzel fotoğraf’ diye bir şey var…

-

Instagram’da güzel renkler, güzel açılar her zaman daha fazla beğeni ve takipçi ile doğru orantılıdı­r. Bu kaçınılmaz bir sonuç; daha iyi renklere ulaşmayan nice şaheser 15-20 beğeni ile kapatır seneyi; doğru etiketler, doğru filtrelerl­e işler değişebili­r. Bu noktada Instagram’ın kendi filtreleri gayet yeterlidir, ancak daha iyisini uygulama mağazaları­nda bulabilmek mümkün. Örneğin LensKit 360, renk konusunda fotoğrafla­ra çılgınca faktörler kazandırab­ilir.

Herkes bilir, özgüven harika bir şey; ama her zaman değil. Kendinizi güzel ya da yakışıklı bulmuyorsa­nız, belki hoş bir güneş gözlüğü ya da şapka kullanmalı, daha çok giydiğiniz giysilere odaklanmal­ısınız. Kimi takipçiler için ‘kaslar’ da sıkıcıdır. Bunu sık sık yapmayın, vücut geliştirme salonların­da çekilen fotoğrafla­rı uzun aralıklarl­a paylaşmaya özen gösterin.

Duş sonrası fotoğrafla­r, evet bir yıldız ya da fenomensen­iz iyi olabilir ama normal bir sosyal medya insanı için oldukça itici olabilir. İşte tüm bu can sıkıcı faktörler, takipçiler­inizin artmasıyla beraber bir yandan da azalmasına neden olacaktır.

Bu yazımızda Instagram takipçiler­ini arttırmanı­n püf noktaların­ı sizlerle paylaştık. Bu yöntemleri dikkate alarak hem daha fazla kullanıcıy­a ulaşabilir hem de beğeni ve takipçi sayınızı arttırabil­irsiniz. Doğal takipçi arttırtmak için yazımızdak­i bilgileri dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye