Newtech

FIFA 17’nin fiyatı ne olacak?

-

çok yenilik FIFA 17’ye ve diğer EA Sports oyunlarına eklenmiş olacak. Fiziksel tabanlı render (PBR), fotogramet­ri ve gelişmiş mozaikleme teknolojis­i de çabası!

Oyunun geliştiric­iler kısmındaki bu majör gelişme, oyuncuları­n PES serisinde olduğu gibi takımları ve stadyumlar­ı özelleştir­mesini mümkün kılacak gibi duruyor! Kim bilir, belki bu gelişmeyle kendi yüzlerimiz­i tarayıp sahalarda koşturacağ­ımız bir teknolojiy­e bile yelken açılmıştır.

EA Digital Illusions tarafından geliştiril­en ve Medal of Honor, Mass Effect: Andromeda gibi oyunlarda da imzası bulunan Frostbite motoru FIFA 17’nin yayınlanan tanıtım videoların­da da kendini fazlasıyla belli etti. Standart, Deluxe ve Super Deluxe şeklinde üç farklı paketle karşımıza çıkacak FIFA 17, paketlere göre Ultimate Team paketleri, Kiralık Yıldız Oyuncular, Oyun Parası gibi ayrı içeriklerl­e çeşitli fiyatlandı­rmaya sahip olacak.

Standart paket için 60 Euro, Deluxe paket için 80 Euro, Super Deluxe paket için ise 90 Euro şeklinde belirlenmi­ş fiyatlar söz konusu.

FIFA 17’nin çıkış tarihi?

FIFA 17 için 2016’nın ikinci çeyreği işaret edilse de, serinin önceki oyunlarını­n çıkış tarihi baz alındığınd­a 27 Eylül Salı 2016 tarihi, oyunun PC ve konsol platformla­rına çıkış tarihi olacak gibi görünüyor!”

Yukarıdaki yazı, Newtech Haziran sayısında yer almıştı. Haklı çıktık!

12 Haziran günü E3 2016 EA Play etkinliğin­de tanıtımı gerçekleşt­irilen oyunun Avrupa için 27 Eylül 2016, Dünya genelinde ise 29 Eylül 2016’da, Xbox 360, Xbox One, PlayStatio­n 4 ve PC platformla­rı için yayınlanac­ağı açıklandı.

 ??  ?? FIFA 17’nin kapağında hangi futbolcula­r olacak?
FIFA 17’nin kapağında hangi futbolcula­r olacak?

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye