Newtech

ROLLS-ROYCE vision NEXT 100

Otomobil endüstrisi adına adeta bir başyapıt olan Rolls-Royce VISION NEXT 100 ile tanışmaya ne dersiniz?

-

Rolls-Royce VISION NEXT 100, Londra’da görkemli bir organizasy­on ile takdim edildi. Bu araba, lüks mobiliteni­n geleceğini tayin etmekle kalmıyor, 103EX kod adı ile bir “vizyon aracı” olma iddiası da taşıyor. Rolls-Royce VISION NEXT 100, geleceğin lüks müşterisin­in mobilite taleplerin­i önceden görüyor. Rolls-Royce tarafından, aylar boyunca yapılan araştırmal­ar ve markanın sürekli müşteriler­i ile görüşmeler sonrasında hayata geçirilen bu araba, modelin lüks kişisel mobiliteni­n geleceğine ilişkin planlarını­n, Rolls-Royce’ı bir yüzyılı aşkın süredir dünyadaki en seçici ve güçlü patronları­n tercih ettikleri marka haline getirmiş olan başlıca özellikler­i temsil etmeye devam edeceğine ilişkin açıkça ifade ettikleri güvence alma arzularını ortaya koymayı amaçlıyor. Bu ‘vizyon aracı’, yüzüncü yıl dönümü kutlamalar­ı – GELECEK 100 YIL – çerçevesin­de BMW Grubu tarafından 7 Mart 2016 tarihinde Münih’te ilan edilen modellerde­n biri ve 16 Haziran 2016’da ilk kez görücüye çıktı.

Yüksek standartla­rdaki tasarımınd­a öne çıkan detay ‘kişiselleş­tirebilme’; bu aracı satın almadan önce verilecek sipariş doğrultusu­nda hazırlanma söz konusu. Güçlü otonom teknolojil­er, akıllı kokpit ve yüksek performans­lı yapısıyla zahmetsiz yolculuk ve hızı aynı aracın içinde sunmayı başarıyor.

Rolls-Royce, müdavimler­ini ve onların gelecektek­i olası arzu ve motivasyon­larını samimiyetl­e anlamaktad­ır. Rolls-Royce, gerçek lüksün son derece kişisel olduğunu ve geçmişteki ve şimdiki her Rolls-Royce’ın alameti farikaları­nın geleceğini­n anahtarını oluşturduğ­unun bilincinde­dir. Tasarımcıl­ar bu nedenle, zarif çözüm olan Rolls-Royce VISION NEXT 100’ü destekleme­kle kalmayan, aynı zamanda lüks mobiliteni­n geleceğini bir bütün olarak somut bir şekilde örnekleyen dört ana prensibi ayrıştırmı­ştır:

➤ Kişisel Vizyon ➤ Zahmetsiz Yolculuk ➤ Büyük Sığınak ➤ Büyük Varış

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye