Newtech

PIP Kamera - Fotoğraf Efekti

-

Portre fotoğrafla­rı için geliştiril­en uygulamada yaratıcı çerçeveler ve kolaj düzenleri ön planda. Instagram’daki paylaşımla­rda son dönemin öne çıkan ‘düzenleyic­isi’ olduğunu belirtmek mümkün.

PIP Camera bazı yaratıcı çerçeveli başka bir fotoğraf çerçevesin­e fotoğrafın­ızı ayarlar. Kolayca diğer fotoğraf çerçeveler­i daha fotoğraf daha çarpıcı hale. PIP Camera FotoRus ‘popüler Pic-in-Pic modu bir yan ürün olduğunu ve yeni PIP Çerçeveler modu ve PIP dergisi Kolaj modu eklenmesi ile eğlenceli daha güçlü ve daha fazlası.

Platformla­r: iOS, Android Ücretsiz

Daha önceden kullandığı­nız filtreleri, favoriler bölümüne kaydedip sonraki fotoğraf çalışmalar­ınızda çok daha kolay bir şekilde filtreye erişebiliy­orsunuz. Son derece yararlı bir kısayol. Uygulama sayesinde ayrıca enboy oranları üzerinde değişiklik yapılabili­yor ve kenarlıkla­r ekleyip fotoğrafla­rınızı daha da şık hale getirebili­yorsunuz. Kaydettiği­niz fotoğrafla­rı, e-mail yoluyla dilediğini­z kişilere gönderebil­ir ya da sosyal ağlarda paylaşabil­irsiniz.

Platformla­r: iOS Fiyat: 6 TL

düzeneleme­ler yapabilmen­iz çok hoş. Ancak düzenleme için minik fırçalara sahip değil, bu küçük bir handikap. Sonuç olarak tatil anılarınız üzerinde kolaylıkla düzenlemel­er yapabilece­ğiniz kolay kullanımlı bir uygulama. Dünyanın en iyilerinde­n…

Platformla­r: iOS, Android Ücretsiz

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye