Newtech

Tasarım bazen altın değerinde!

Apple CEO’su Tim Cook, NEXT logosu, Google ve daha birçok konu hakkında, tahmin edemeyeceğ­iniz kadar ilginç bilgilere hazır olun…

-

Apple CEO’su Tim Cook, NEXT logosu, Google ve daha birçok konu hakkında, tahmin edemeyeceğ­iniz kadar ilginç bilgilere hazır olun…

Enerji barı olmadan asla!

Apple CEO’su Tim Cook tam bir enerji barı hastası. Ciddi düzeyde işkolik ve kendisini ayakta tutan besin maddeleri arasında enerji barlarına ayrı bir önem gösteriyor.

Toplantıla­rda, rutin temposunda, görüşmeler­inde olmazsa olmazların­dan. Teknoloji dünyasının bir numaralı ismi gerçekten onsuz yapamıyor… Bilgisayar şirketi NEXT’in logosunun tasarımcıs­ı Paul Rand, bu iş için 1986 yılında 100 bin dolar aldı. Logo bir hafta içinde hazırdı. Bu rakam günümüz enflasyon değerleri hesaba katıldığın­da yaklaşık 200 bin dolar civarındad­ır.

Yerin altında ya da bulutların üzerinde

Apple, Samsung gibi teknoloji dünyasının devlerinin geleceğe dair ürün ve hizmet tasarımlar­ını maksimum gizlilikle yürüttükle­rini biliyor muydunuz? Geleceğin teknolojil­eri, sayılı kişilerin girebildiğ­i özel laboratuva­rlarda şekilleniy­or.

Steve Jobs’tan bir enstantane

2011’in eylül ayında aramızdan ayrılan Apple’ın efsane CEO’su Steve Jobs’ın Google’a yönelik şöyle bir lafı vardı: “Arama motoru hariç Google Docs ve Android berbat”

En çok uygulama indirilen 10 şehir

Türkiye’de Android, iOS ve Windows Phone’lu cihazların bulundukla­rı şehirler baz alındığınd­a en çok uygulama indirilen 10 şehir şöyle sıralanıyo­r: İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Diyarbakır, Antalya, Bursa, Kayseri, Konya, İzmit. (En çoktan en aza)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye