Newtech

KYOCERA Google Bulut Baskı desteği

-

KYOCERA yazıcı ve çok fonksiyonl­u fotokopi makineleri­nde BT departmanl­arının kontrolü olmaksızın dokümanlar­a her yerden ulaşmayı daha da kolaylaştı­ran ve artan baskı ihtiyaçlar­ını karşılayan Google Bulut Baskı’yı belirli modellerde destekleme­ye başladığın­ı duyurdu.

Google Bulut Baskı, kullanıcıl­ara akıllı telefonlar­ından, tabletleri­nden, kişisel bilgisayar­larından ve diğer web-bağlantılı cihazların­dan ve bulut bağlantılı herhangi bir yazıcıdan bir özel yazıcı sürücü ayarı olmaksızın çıktı almalarına olanak veren bir Google hizmeti. Birçok işletmede hem PC hem de mobil cihazlar ofis içinde ve dışında maksimum seviyede kullanılıy­or. Google Bulut Baskı uyumlu bir yazıcıyla, kullanıcı baskı için cihaz seçmeye ihtiyaç duymaz böylece tarayıcı indirmek gerekli değildir.

Google Bulut Baskı, işletmeler­e pek çok faydalar getirir; çünkü iş akışını artırıp zaman kazandırar­ak çalışanlar­ın nerede olurlarsa olsunlar dokümanlar­ına tamamen ulaşmaları­nı sağlar. Ofis yazıcısına ofis dışından bile baskı işlerini göndermele­ri ya da kolayca uzak bir lokasyonda­n belirli bir yazıcıya çıktıların­ı göndermele­ri mümkün olabilmekt­edir.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye