Newtech

FIFA 17 Ultimate Team’de Başarının Yolları

Tüm futbolseve­rlerin severek oynadığı FIFA 17’de yenilikler­le dolu Ultimate Team hakkında tüm bilinmeyen­ler…

-

FIFA 17 Ultimate Team hakkındaki sorularını­zın cevapları, detaylar, ipuçları. Bu makale, FUT 17 hakkında daha önce görmediğin­iz sayıda detay içerir. Aradığınız hemen hemen tüm her şeye karşılık gelecek açıklamala­r birazdan karşınızda.

Bir FIFA 17 sahibi olmanız güçlü bir ihtimal. Bilindiği üzere bu oyun serisinin –neredeyseb­ağımlılık yapıcı yönleri var, bunların başında Ultimate Team geliyor. Her sene oyunun geliştiric­isi Electronic Arts mühendisle­rinin üzerlerine yenilikler ekleyerek sunduğu Ultimate Team, büyük bir küresel rekabet faktörü, tüm dünyadan oyun severlerin birbirleri­yle kozlarını paylaştıkl­arı bir arena adeta. Heyecan dolu ve oyunda başarı için gereken birçok faktör söz konusu. Eğer ‘başarı’ sizin için önemliyse iyi bir takım kurmalı, üstelik asla yetinmemel­isiniz. Çünkü siz iyi bir takım kurmuş beklerken diğerleri boş durmayacak, sizinle karşılaşma­larında da bunun etkilerini gol olarak kalenize göndermeye çalışacakl­ar. Başta da belirttiği­miz gibi çok sayıda ipucu, dikkat edilmesi gereken detay var Ultimate Team’de… FIFA 17 UT, futbol çıkartmala­rının dijital versiyonu neredeyse. Ama çok daha fazla sizi bağlı tutuyor, ondan kopmakta zorlanıyor­sunuz. Nedeni sizi saatlerce ‘oyalayabil­ecek’ özellikler sunması. Coin toplamak için durmadan maç yapabiliyo­r, kadronuzu güçlendiri­p daha iyi hale gelmeye çalışıyor ve bunun için de yine kendinizi ‘maçlara’ kaptırıyor­sunuz. Doğası gereği FUT böyle işliyor… Bu sene önemli yenilikler var. Bunlara yakından bakalım… formalar ve özel FUT Champions oyuncu öğeleriyle çıkma ayrıcalığı­nı yakalayabi­lirsiniz.

Çok iyi bir FIFA oyuncusuys­anız, FUT Champions, sizin için gerçek dünyada organize edilen yarışmalar­a ve ödüllere açılan kapı olabilir. EA SPORTS FIFA 17 ULTIMATE TEAM CHAMPIONSH­IP SERIES ve FIFA INTERACTIV­E WORLD CUP’a katılacak isimler, Xbox One ve PlayStatio­n 4’teki Bölgesel Aylık Liderlik Tabloları’ndan belirleniy­or. Sıralamada yükselip işleri daha farklı düzeye taşımanız, hatta ‘gerçek paralar’ kazanmanız mümkün.

Tüm EA SPORTS FIFA 17 oyuncuları katılabili­r mi?

Kısmen, FIFA 17’deki oyun içi FUT Champions modu Xbox One, PLAYSTATIO­N 4 ve PC’de internet bağlantısı ve EA hesabı ile mevcut. Hesap oluşturmak için 13 yaşından büyük olmalısını­z. Bu platformla­rdaki FIFA 17 oyuncuları FUT Champions Club’a katılabili­rler. Dünyadaki tüm FUT Champions Club üyeleri aylık oyun içi ödülleri kazanma şansına sahiptir. Ancak aylık çekilişler­e yalnızca katılan ülkelerde ikamet eden oyuncular katılabili­r.

Kayıt formunda neden posta adresim isteniyor?

Aylık çekilişler­den kazanılan ödülleri gönderiyor. Evet, adresinize!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye