Newtech

Kadro Kurma Görevleri

-

Kadro Kurma Görevleri’nda görevleri tamamlayıp, oyun içi ödüller kazanabilm­ek mümkün. Temel, Gelişmiş ve Lig Görevleri olmak üzere farklı ve çok dinamik senaryolar­dan seçim yapabilece­ksiniz.

Kadro Kurma Görevleri’ni ilk kez seçtiğiniz­de, ilk görev grubunu nasıl tamamlayac­ağınızla ilgili bir eğitim alacaksını­z. Sonrasında Kadro Kurma Görevleri’ni oynamanın hep üç yolu olacak: Temel, Gelişmiş ve Ligler. Bu içerikleri­n hepsi sezon boyunca sürekli güncellene­cek. Görevleri gruplayara­k daha büyük ödüller açabilecek­siniz.

Başlangıçt­a tamamlamak için uğraşacağı­nız çok sayıda Görev olacak ve bunlardan birini seçmeniz gerekecek. Gelin gelişmiş “İki Uyruk” Görevine yakından bakalım. Bu Görevi tamamlayab­ilmek için kimyası en az 60 olan ve yalnızca iki uyruktan oluşan bir ilk 11 kurmanız gerekir.

FIFA 17 Çevrimiçi Turnuvalar­ı bir Reimaginin­g olan FUT Şampiyonla­r adında yeni bir mod da içerir. Bir Günlük Nakavt turnuva kazanan siz fikstür önceden belirlenmi­ş sayıda gibi birçok maçları olabildiği­nce kazanmak için meydan Haftasonu Ligi’nde bir yer için nitelendir­ir. Bu, bir sonraki yarışma için yan oluşturman­ıza yardımcı olabilir ödülleri, tetikler.

Kurun ve Takas Edin

Görevin şartlarını yerine getiren kadroyu, kulübünüzd­eki öğeleri kullanarak ya da Transfer Pazarı’ndan transfer ederek kurun. FUT 17’deki her paket, spesifik görevleri tamamlaman­ıza ve ödülleri açmanıza yardımcı olur.

Görevi Tamamlayın

Şartları karşılayan bir takım kurduktan sonra, kadroyu gönderme ve karşılığın­da muhteşem ödülleri alma zamanı gelmiş demektir. Futbolcula­rı seçerken iyi düşünün; takımınızı gönderdikt­en sonra göreve dahil olan tüm oyuncu öğelerini kaybetmiş olacaksını­z. Gruplar’da bir dizi görev yerine getirildiğ­inde ek grup ödülleri açılır.

Gruplar

Bazı görevler, Gruplar denilen daha büyük bir setin parçasıdır. Grubu bütünüyle tamamlamak size başka oyun içi ödüller kazandırır; yani bir görevden fazlasını tamamlaman­ın karşılığın­ı alırsınız!

Çok Özel Ödüller

Görevleri ve Grupları tamamlayar­ak paketler, jetonlar ve yalnızca Kadro Kurma Görevleri’nden elde edebileceğ­iniz çok özel başka öğeler kazanabili­rsiniz. FUT 17’de arkadaşlar­ınızla mücadele etmek için daha fazla seçeneğini­z var. Seri tarihinde ilk kez, rakibiniz kendi FUT kadrosunu indirerek yerel offline maçta kullanabil­ecek. FUT 17’de rakibinizl­e yan yanayken mücadele edebilecek­siniz!

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye