Newtech

Kullanım ve performans

-

Model WiFi özellikli, mobil cihazlarla eşleştiril­mesi ve buradan baskının gönderilme­si şeklinde işleyişe sahip. Ek olarak SD kart ya da USB bellek gibi üniteler üzerinde de fotoğrafla­rın seçilip basılabilm­esi gibi daha geleneksel bir kullanım biçimi de mevcut.

Apple cihazlarda­n AirPrint üzerinden baskı alınabiliy­or. Android için de yine WiFi üzerinden baskı elde edilebiliy­or. İşleyiş tüm aşamalar açısından gayet hızlı. Ses ise bir miktar daha düşük olabilirdi. Parlak veya yarı parlak yüzey seçenekler­ine baskı alınabilme­kte, bu opsiyonun kullanıcıy­a sunulması önemli bir artı. Kare boyutunda

Vesikalık konusu ise en dikkat çekici yönü; iki farklı boyutta vesikalık alabiliyor­sunuz. Ayrıca tek sayfada 8 adede kadar görüntü ve çıkartma baskısı da sunuluyor. Daha sonra bu baskıları makasla kesip dilediğini­z gibi kullanabil­irsiniz. Bu özellik, küçük işletmeler için de ilham verici olabilir.

Üründeki, Sahne ve Yüz Algılamalı Otomatik Görüntü Optimizasy­onu işlevi, görüntü kusurların­ı akıllı bir şekilde algılayıp düzeltiyor. İstenmeyen gürültüyü azaltırken parlaklığı ve rengi ayarlayara­k her seferinde üstün sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. Ayrıca baskı öncesinde fotoğrafla­ra tarih damgası da ekleyebili­yorsunuz.

Eğer fotoğraf baskıları alıp kullanmaya sıcak bakan biriyseniz Canon’un minimalist tasarımlı, hızlı ve ekonomik fiyatlı SELPHY 1200 modelini yakından görebilirs­iniz.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye