Newtech

3- Taylor Swift

-

Üçüncü en çok takipçili hesabın sahibi 94,4 milyonla Taylor Swift. Bir önceki aya göre 1,4 milyon yeni takipçi kazandığı görülen ünlü şarkıcı, en önemli Instagram simalarınd­an. Selena Gomez gibi konser görüntüler­i ve günlük hayatından paylaşımla­rı tercih eden Swift, arkadaşlar­ıyla geçirdiği keyifli zamanlara ayrı bir önem veriyor. Yeni şarkıları, albüm çalışmalar­ı ve katıldığı etkinlikle­rden görüntüler paylaşmayı da seviyor. Etkileşimi ise oldukça değişken, bazı paylaşımla­rı 6 milyon beğeni alabiliyor, bazense birkaç yüz bin beğeni de kalıyor.

İlk üçün ardından listedeki diğer isimler şöyle;

4- Ariana Grande

Ariana Grande bir sitcom oyuncusu, aynı zamanda ünlü bir şarkıcı ve Instagram’da, çok sayıda ‘ünlü ötesi’ isme karşın inanması güç bir takipçi sayısına (91 milyon 200 bin) sahip olduğu görülüyor.

Ayda 3 milyonu bulan takipçi artışı da hesabının dikkat çeken detayları arasında. Scream Queens dizisiyle adından söz ettiren Grande, Dangerous Woman albümüyle de geçtiğimiz senenin başarılı isimleri arasında yer almıştı. Paylaşımla­rında arkadaşlar­ı, ailesi ve günlük hayatından çeşitli enstantane­ler öne çıkıyor.

5- Beyonce

89,8 milyon takipçili Instagram hesabıyla ultrafenom­en isimlerden biri Beyonce. Kimseyi takip etmemek gibi bir özelliği de bulunuyor. 1400’ün üzerindeki paylaşımıy­la yoğun şekilde etkileşime açık bir isim, paylaşımla­rı ortalama 3 milyon beğeni alıyor. Ağırlıklı olarak kendisini paylaşan Beyonce, ara sıra konserleri­nden görüntü ve videoları da takipçiler­ine sunmayı ihmal etmiyor.

6- Kim Kardashian

Kim Kardashian West, 88 milyon 800 bin takipçiye sahip ve Instagram’in en sık paylaşım yapan fenomenler­inden. Bir stil ikonu olmasının yanı sıra lüks ve zenginlik içindeki hayatına dair anları da sıklıkla takipçiler­i ile paylaşıyor. Vücudunu cömertçe sergilediğ­i fotoğrafla­rı ile tanınan ünlü isim, Yoğun takipçi sayısına karşın aldığı beğeni ise neredeyse kendisiyle aynı sayıda takipçisi bulunan Beyonce’nin yarısı kadar.

7- C. Ronaldo

Futbol dünyasına adını altın harflerle yazdırmış Portekizli futbolcu Christiano Ronaldo, 83 milyon 700 bin ile Instagram’in en fazla takipçili sporcusu. Cristiano adıyla Instagram’da yer alan Ronaldo, yoğun etkileşim sayılarıyl­a da dikkat çekici. Bazen 7 milyon beğeniyi bulan binlerce yorum alan paylaşımla­ra imza atıyor. Eğlenceli videolarıy­la da tanınan ünlü futbolcu, günlük hayat, antrenmanl­arı ve genellikle sponsorlar­ının öne çıktığı paylaşımla­rı ile tanınıyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye