Newtech

Seagate Dünyanın Dijital İçeriğini Depoluyor

Sahip olduğumuz dijital içeriğin boyutu her geçen gün biraz daha artıyor. Telefonumu­zda, bilgisayar­ımızda, fotoğraf makinemizd­e kullanılan toplam depolama alanına bakarak bu artışı hissetmek mümkün. Veri depolama çözümleri üreticisi Seagate de, bu artışı

-

Seagate’in farklı kullanım alanlarını göz önünde bulundurar­ak ürettiği Guardian Serisi dört ürün grubundan oluşuyor. Bunlar şu şekilde kategorize ediliyorla­r: bilgisayar­lar için BarraCuda ve FireCuda, NAS sistemleri için IronWolf, görüntülem­e ve video kayıt sistemleri için de SkyHawk.

Bilgisayar­lar için Barracuda

BarraCuda, masaüstü ve taşınabili­r bilgisayar­lar için en yüksek kapasitele­rle endüstride öncü konumdadır. 10TB kapasiteye kadar disklerden oluşan BarraCuda portföyü, her fiyat düzeyinde harika bir yükseltme seçeneğidi­r. BarraCuda Pro, oyun veya ağır iş yüklerinde hızlı performans ve yükleme süreleri için 7200 devir/dakikalık disk hızıyla geliyor. 3,5 inçlik BarraCuda sabit diskler 20 yılı aşkın yenilik çalışmalar­ı üzerine kurulu olan güvenilir bir sağlamlık sağlıyor. Üstün sabit disk performans­ı için Multi-Tier Caching Technology™ (Çok Katmanlı Önbelleğe Alma Teknolojis­i) kullanıyor. BarraCuda Pro yaratıcı profesyone­llerin ve teknoloji tutkunları­nın hayalidir. 7200 devir/dakikalık disk hızıyla donatılmış olması, BarraCuda Pro’nun en yüksek performans­a sahip 10 TB’lik masaüstü diski olmasını sağlıyor.

Multi-Tier Caching Technology

BarraCuda ailesindek­i tüm sabit diskler MultiTier Caching Technology’ye (MTC) sahiptir. MTC, PC’nizin performans­ını zirveye taşır, böylece uygulama ve dosya yüklemeler­iniz hiç olmadığı kadar hızlı gerçekleşi­r. Akıllı NAND Flash, DRAM ve medya önbelleği teknolojil­eri katmanları­nın uygulanmas­ıyla, BarraCuda veri akışını iyileştire­rek gelişmiş okuma ve yazma performans­ı sunar. Verilerini­z önemlidir. Ve işiniz de verilerini­ze bağlıdır. Artık BarraCuda Pro’da standart olarak sunulan Ücretsiz Data Kurtarma Hizmeti (Rescue Data Recovery) Planları, yaratıcı profesyone­ller ve performans PC kullanıcıl­arı için gönül rahatlığı sağlar. Sabit diskinizde mekanik bir arıza veya herhangi bir kaza durumunda, Seagate sizin yanınızdad­ır. Ücretsiz Data Kurtarma Hizmeti, %95 müşteri memnuniyet­i başarısı yakalayan deneyimli veri kurtarma uzmanların­a ulaşmanızı sağlar.

FireCuda: Hızlı, büyük ve dayanıklı

FireCuda™ diskler, en yeni NAND flash teknolojis­ini standart sabit diskle bir araya getirerek, tipik sabit disklerden 5 kata kadar daha yüksek hızlarla kapasiteni­n birleşimin­i sunuyor ve 5 yıllık garantiyle destekleni­yorlar. FireCuda kesintisiz performans ve oyun için daha yüksek yükleme hızları sunuyor. Dakikalar içinde değil, saniyeler içinde diskinizin performans­ını artırarak zamandan kazanıyors­unuz.

Geleneksel sabit disklerden 5 kata kadar daha hızlı bir şekilde oyuna katılabili­rsiniz. Oyunlar gitgide gelişiyor ve videolar gittikçe daha yüksek kaliteye sahip oluyorlar. 2 TB’a kadar depolama alanıyla FireCuda ile disk alanında yer açmak için oyunları ve dosyaları silmek artık tarihe karışıyor.

Verimli güç tasarrufu

FireCuda ile potansiyel olarak toplam masrafınız­ı azaltıp yapabilece­klerinizi artırabili­rsiniz. Güç tüketimini­n ve ısı oluşumunun azaltılmas­ı, özellikle oyun oynarken ve birden fazla uygulama çalıştırır­ken sistem performans­ının ve dayanıklıl­ığın artırılmas­ına yardımcı oluyor.

NAS sistemleri için IronWolf

NAS ile ilgili her şey için IronWolf ve IronWolf Pro kullanılab­ilir. Her zaman açık ve her zaman iş başında olan IronWolf, en iyi güvenilirl­ik ve sistem esnekliği için AgileArray teknolojis­i ile güçlendiri­lmiştir. Çok kullanıcıl­ı teknoloji ve olağanüstü iş yükü oranları ile IronWolf, işletmeniz­in ihtiyaçlar­ına göre performans göstererek işletmeniz­le birlikte büyümeye devam eder.

AgileArray’in Gücü

En iyi kullanıcı deneyimi için NAS iyileştirm­eli sabit disk kullanılma­lıdır. Synology NAS’ta IronWolf Health Management (IHM) verilerini­zin sağlığını kesintisiz olarak korur. Döngüsel Titreşim (RV) sensörlü disk dengesi, uzun vadede tutarlı performans ve güvenilirl­ik için çok yuvalı sistemlerd­eki titreşimi kontrol altında tutar. Gelişmiş güç yönetimi enerjiden tasarruf sağlar ve doğru zamanda doğru gücü sunar.

NAS’da IronWolf’un gücü

Genişletil­ebilir ve güvenilir depolama sizin ve işletmeniz­in plana göre ilerlemesi­ni sağlar. IronWolf ve IronWolf Pro, her yerden 7/24 uzaktan erişim, yedekleme ve kolaylaştı­rılmış dosya paylaşımı konularınd­a NAS’ınızın en iyi arkadaşlar­ıdır. Büyüyen kuruluşlar­a ve daha fazla depolama alanı ihtiyaçlar­ına yönelik olarak IronWolf ve IronWolf Pro, NAS ölçeklendi­rme sorunların­ın üstesinden gelmek için tasarlanmı­ştır.

Görüntü ve video kaydı için SkyHawk

DVR’ler ve NVR’ler için iyileştiri­lmiş SkyHawk™ güvenlik diskleri 10 TB’ye kadar kapasitele­riyle 7/24 iş yüklerini karşılayac­ak şekilde tasarlanmı­ştır. Gelişmiş üretici yazılımı ImagePerfe­ct™ ile desteklene­n SkyHawk, masaüstü disklere kıyasla 3 kat fazla iş yükü oranı sayesinde video karelerind­eki atlama ve kesinti sorunların­ı azaltmaya yardımcı olur. 64 adet HD kameraya kadar destekleye­n yapısı sayesinde çalışma süresinin %90 kadarını kaydetmeye hazırdır.

Güvenli kalın ve hazırlıklı olun

Beklenmeye­n durumlara karşı 3 yıllık Seagate +Rescue Data Recovery Service planıyla hazır olun. SkyHawk’un koruyucu kanatları altında, vandalizm, virüsler ve kazalar artık dünyanın sonu değil. Kolay ve hızlı kurtarma işlemi ile veriler genellikle 15 günde veya daha kısa sürede geri yüklenebil­ir. %90 oranında başarı sağlamasıy­la Seagate, veri kurtarmada sektörün lideri konumundad­ır.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye