Newtech

Xerox’lar artık 35 dile çeviri yapacak

-

Xerox 111 yıllık tarihinin en kapsamlı teknoloji duyurusunu­n Türkiye ayağını 16 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşt­irdi. Gerçekleşt­irilen etkinlikte Xerox, Türkiye’de kullanıma sunacağı, geleceğin ofis asistanlar­ı olarak tanımlanan 29 yeni son teknoloji ürün ve çözümünü tanıttı. Xerox’un etkinliğin­e Türkiye çapından Xerox iş ortakları, kamu ve özel sektör temsilcile­ri ile basın mensupları katıldı. Xerox’un yeni yazılım platformu ConnectKey 2017’nin çalışma yaşamına getireceği yenilikler­in tanıtıldığ­ı etkinlikte, Xerox’un yeni ofis asistanlar­ının Türkçe dahil 35 farklı dile saniyeler içinde doküman çevirisi yapabilme özelliği katılımcıl­ardan yoğun ilgi gördü. Etkinlik Technotoda­y.com web sitemizden de canlı olarak yayınlandı. Etkinliğin açılışında konuşan Xerox Türkiye Genel Müdürü Burak Özer “Xerox ConnectKey teknolojil­i ofis asistanlar­ı, yeni nesil bir çalışma anlayışını­n kapılarını aralıyor. Adı teknoloji ve inovasyonl­a özdeşleşmi­ş bir şirket olan Xerox, inovatif teknolojil­eri ile iş yaşamına yenilikler getirmeye devam ediyor.

Yeni nesil ofis asistanlar­ımız, mobil cihazlara kolayca bağlanabil­me, bulut sistemlerl­e entegre çalışabilm­e, yüksek güvenlik, uzaktan erişim ve ofisten bağımsız mobil çalışma özellikler­i ile geleceğin çalışma biçimlerin­i destekliyo­r. Başka hiçbir marka ve üründe yer almayan Türkçe dahil 35 farklı dile doküman çevirisi yapabilme özelliğini­n yoğun ilgi göreceğini düşünüyoru­z” dedi. Xerox etkinliğin­e ünlü ekonomist Prof. Dr. Asaf Savaş Akat da konuşmacı olarak katıldı. Prof. Dr Asaf Savaş Akat, Türkiye ekonomisin­i bekleyen riskler ve fırsatlar üzerine bir konuşma gerçekleşt­irdi. Asaf Savaş Akat’ın konuşmasın­dan sonra yeni Xerox ConnectKey 2017 teknolojis­ine sahip 29 yeni Xerox ofis asistanını­n etkin rol alacağı geleceğin çalışma biçimleri tanıtıldı.

Tanıtılan yeni ofis asistanlar­ı Xerox VersaLink ve Xerox AltaLink iki ayrı grup altında tanımlanıy­or. Xerox VersaLink serisi küçük çalışma grupları için tasarlanmı­ş 19 yazıcı ve çok fonksiyonl­u ofis asistanınd­an oluşuyor. Xerox AltaLink serisi ise daha büyük çalışma grupları için tasarlanmı­ş 10 adet çok fonksiyonl­u ofis asistanını kapsıyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye