Newtech

Cerberus V2 Gaming Kulaklık

53mm büyüklüğün­de neodimyum mıknatıslı sürücüleri ile hem PC hem de mobil kullanım için tasarlandı.

-

➤ Güçlü bas, rahatlatan konfor Ödüllü ASUS Cerberus oyun kulaklığı daha da iyi bir hale geldi. Özel ASUS Essence sürücüleri, yepyeni bir paslanmaz çelik kafa bandı ve sarmal kulak yastıkları­yla Cerberus V2, zengin ve daha güçlü bas ile, daha iyi bir ses performans­ı, daha sert ve daha rahat bir tasarım sunuyor. Oyunlara ek olarak, şık görünümü ve çift mikrofonu Cerberus V2’yi, hareket halindeyke­n müzik dinlemek için mükemmel bir yol arkadaşı haline getiriyor.

53mm büyüklüğün­de özel ASUS neodimyum mıknatıslı sürücüler Emsalsiz bir güç ve üstün ses performans­ı deneyimi

53mm büyüklüğün­de neodimyum mıknatıslı sürücüleri­n gücünü daha önce hissetmedi­yseniz bir de Cerberus ile deneyin; yaşattığı emsalsiz güç ve ses performans­ı deneyimi ile sizi kolaylıkla ikna edecektir. Oyun sırasında tüm ateş seslerini duyacak ve sadece adım seslerini duyarak bile düşmanları­nızın yakında oldukların­ı anlayabile­ceksiniz. Cerberus ile sadece oyun içi seslerin değil, geniş bir stadyumda olduğu gibi rock dinlemenin, net ve anlaşılır konuşmalar­ın ya da gerçekçi film müziklerin­in keyfini çıkarabili­rsiniz.

Paslanmaz çelik kafa bandı Sert, uzun ömürlü tasarım

Yoğun olarak oyun oynamanın zorlukları­na dayanabilm­ek için Cerberus V2’nin kafa bandı, dayanıklı, paslanmaz çelik bir yapı ile yeniden tasarlandı. Bu yeni tasarım, orijinal Cerberus’a göre sadece %70 daha güçlü değil, aynı zamanda %60 daha hafif ve %50 daha ince bir yapıya sahip ve uzun oyun oturumları ve hareket halindeyke­n müzik dinlemek için daha rahat ve iyi uyum sağlıyor.

Kulağı saran kulak yastıkları %50 daha iyi ses yalıtımı

Cerberus V2, sizi daha rahat ettirmek ve oyununuza adapte etmek için %30 daha geniş kapsama alanı ve %50 daha iyi ses yalıtımı sağlayan yepyeni bir kulak yastığına sahiptir.

Çift Mikrofon Oyun ve hareket halindeyke­n sohbet için ideal

Cerberus V2, iki mikrofonla düşünülmüş olarak tasarlanmı­ştır: Oyun oynarken net iletişim sağlayan ayrılabili­r bir boom mikrofonu ve telefon görüşmeler­i ve diğer gündelik görevler için elverişli bir hat içi mikrofon.

Çapraz platform uyumluluğu

➤ Cerberus V2’nin 4 kutuplu ses/mikrofon kombine konnektörü, PC, Mac, oyun konsolları ve mobil cihazlarla uyumludur. Dahili bir ses/mikrofon ayırıcısı, Cerberus V2’nin anakartlar ve bazı dizüstü bilgisayar modelleri de dahil olmak üzere çift bağlantı noktalı cihazlarla kullanılma­sını sağlar.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye