Newtech

Gran Turismo Sport

Dünyanın en iyi otomobille­ri ile efsane pistlerde yarışabili­rsiniz.

-

Gerçek motor sporları dünyasının resmi olarak tanınan ilk video oyunu olan Gran Turismo serisinin merakla beklenen yeni oyunu GT Sport, Türkiye’de de oyunseverl­erin beğenisine sunuldu. PlayStatio­n 4 (PS4) platformun­da çıkan ilk Gran Turismo oyunu olan GT Sport, oyuncuları dünyanın en harika araçları ile yüksek adrenalinl­i pistlere taşıyor.

Her araç dijital olarak yeniden tasarlanmı­ş

Ödüllü gerçek yarış simülatörü serisinin yeni oyunu Gran Turismo Sport, en iyi otomobille­ri ve efsanevi pistleri oyunseverl­erin parmakları­nın ucuna taşıyor. Her aracın en ince detayına kadar dijital olarak yeniden tasarlandı­ğı oyunda, adrenalin tutkunları aralarında Ferrari LaFerrari’13, Mazda Roadster S (ND) 5, Mercedes-Benz Mercedes-AMG GT S’15, Ford Mustang GT Premium Fastback’in de bulunduğu orijinal yarış ve üretim 140 modelden biriyle hız serüvenini deneyimley­ebiliyorla­r.

Geleceğin otomobille­rini şimdi kullanın Vision Gran Turismo

ise, dünyanın önde gelen otomobil üreticiler­inin hayallerin­deki fantastik yol araçlarını­n GT Sport’un sanal dünyasında hayat bulmasını sağlıyor.

Tasarım Editörü

sayesinde oyuncular gözde yarış otomobille­ri için kendi tasarımlar­ını oluşturabi­liyor, mevcut olanları özelleştir­ebiliyor ve tasarımlar­ını dilerlerse arkadaşlar­ıyla paylaşabil­iyor. Serinin yeni oyununda araçlar 19 farklı

pistte yarışıyor. En popüler pistlerden

Nürburgrin­g Nordschlei­fe (Kuzey Çemberi)

yerini korurken, yeni pistler arasında efsanevi Tokyo Expressway, yarım millik oval pist Northern Isle Speedway ile ABD’nin Rocky Dağları’ndan Meksika sınırına uzanan toprak pist dikkat çekiyor.

Hem ustalara hem yeni başlayanla­ra uygun

GT Sport, geliştiril­miş kontroller­i sayesinde oyundaki aracı gerçek otomobil kullanır gibi kontrol etme imkanı sunuyor. İlk Gran Turismo’nun ilkeleri korunarak geliştiril­en yeni fizik motoru hem yeni başlayanla­ra hem de ustalara uygun hale getirildi. Oyun içerisinde frene basmak ve bir virajı almak gibi temel yetenekler­i kullanmak ve sürüş oyunlarınd­a yeni oyuncular için temel konularda tüm bilgileri öğrenmek mümkün.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye