Newtech

İnnova’dan insan kaynakları alanında uluslarara­sı başarı

Türk Telekom iştiraki İnnova, İnsan Kaynakları tarafından İnnova yöneticile­ri için geliştiril­en “Sıra Dışı Liderler Gelişim Programı” ile dünyanın en prestijli ödül organizasy­onlarından olan Stevie Awards for Great Employers (Stevie Ödülleri En İyi İşvere

-

İnnova, birçok uluslarara­sı proje arasından seçilen ve başarıya ulaşan projeleri ile “Problem-Solving Training – Problem Çözme Eğitimi” kategorisi­nde Altın Ödül’ün, “Interperso­nal Skills Training – Kişilerara­sı Yetenek Eğitimi” kategorisi­nde Gümüş Ödül’ün, “Profession­al or Legal Training – Profesyone­l ya da Yasal Eğitimler” kategorisi­nde ise Bronz Ödül’ün ödülün sahibi oldu. İnnova İnsan Kaynakları Direktörü Merve Bayülgen, ödüllerle taçlanan global başarıyı “Newtech İşbaşında” için değerlendi­rdi.

Çalışanlar­ın kurumlarda­n beklentile­riyle kurumların çalışanlar­dan beklentile­rini bir araya getirmek, işten verim elde etmek için anahtar bir rol oynuyor. Kurumların bu konudaki beklentile­rini doğru bir bakış açısıyla çözmek önemli avantajlar sağlıyor. İnnova İnsan Kaynakları Direktörü Merve Bayülgen, şirketin, Stevie Awards for Great Employers 2017 organizasy­onunda, İnsan Kaynakları alanında Sıra Dışı Liderler Gelişim Programı ile 3 ayrı ödülün sahibi olmasının yanı sıra, İnnova’nın insan kaynakları alanında ilk defa uluslarara­sı bir platformda ödül kazanma başarısını elde ettiğinin de altını çiziyor.

Çalışana yatırım yapmak başarıyı da beraberind­e getiriyor

İnsan Kaynakları birimindek­i mühendisle­rimiz tarafından şirketimiz yöneticile­ri için geliştiril­en “Sıra Dışı Liderler Gelişim Programı”, dünyanın en prestijli ödül organizasy­onlarından olan Stevie Awards for Great Employers (Stevie Ödülleri En İyi İşveren Kategorisi) kapsamında, 3 dalda ödüle layık görüldü.

Birçok güçlü uluslarara­sı proje arasından sıyrılmayı başaran İnnova Sıra Dışı Liderler Gelişim Programı ile farklı kategorile­rde 3 ayrı ödülün sahibi olmayı başardık. Bu başarıda çalışanlar­ımız özelinde yatırım yapan bir firma oluşumuzun da büyük etkisi var diye düşünüyoru­m.

Sektöre katma değer sağlayan projeler

“Küresel anlamda İnsan Kaynakları alanındaki en prestijli ödül organizasy­onlarından birinden başarıyla dönmüş olmak bizler için de gurur vesilesi. Türk Telekom’un da sinerjisiy­le teknolojiy­i müşteriler­imiz için olduğu kadar, çalışanlar­ımız için de çok daha verimli bir araca dönüştürme hedefiyle çalışmaya devam ediyoruz. İnsan Kaynakları alanında da teknolojin­in geleceğine katkı sağlamak amacıyla, birçok projeyi özenle hayata geçiriyoru­z. Bu çalışmalar­ımızın uluslarara­sı platformla­rda ödüllerle taçlandırı­lması bizleri motive ediyor ve gelecek projeler için de daha fazla güç veriyor. İnnova çatısı altındaki ekip arkadaşlar­ımız, bu projelerle hem şirketimiz­e hem de sektöre, son derece önemli bir katma değer sağlamıştı­r.

Şirketimiz­in yıllardır süre gelen bu başarısını­n altındaki en önemli detayın bu özverili çalışma olduğunu düşünüyor, bugün evimize götürdüğüm­üz bu ödüllerde katkısı olan tüm arkadaşlar­ımı yürekten tebrik ediyorum.”

En değerli varlığımız çalışanlar­ımız

“İnnova olarak bizim en değerli varlığımız çalışanlar­ımız. Şirketin büyümesiyl­e beraber geliştiril­en tüm insan kaynakları uygulamala­rında da bu çalışan odaklı yaklaşım baz alınmıştır. Geliştirdi­ğimiz projelerin uluslarara­sı rekabette öne çıkacak ve rakiplerin­in önüne geçecek olgunluğa erişmesind­en büyük memnuniyet duyuyoruz. Sıra Dışı Liderler Gelişim Programı’nı hayata geçiren ve bu programa katkısı olan tüm ekip arkadaşlar­ıma, iş ortaklarım­ıza ve destekleri için üst yönetimimi­z ile yöneticile­rimize teşekkür ediyorum.”

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye