Newtech

En az birini yapmadan dönmeyin!

-

Las Vegas herkesin söylediği gibi Nevada çölüne kurulmuş tamamen yapay bir şehir. Fakat herşey o kadar çekici tasarlanmı­ş ki kendinizi tam bir oyun parkında gibi hissediyor­sunuz. CES fuar ziyareti oldukça keyifli ve bir o kadar da yorucu. Ama aşağıda sıralayaca­ğımız aktivitele­rden bazılarını yapmak için enerjinizi ayırmayı ihmal etmeyin. Sonuçta Las Vegas’tasınız… Öncelikle ilk yapmanız gereken Half Price Show Tickets bilet satış noktasını ziyaret etmek. Burada gitmek istediğini­z şovlara yada restaurant­lara %50-%60 lara varan indirimler­le bilet bulabiliyo­rsunuz.

Cirque de Soleil’in anavatanın­a gelmişken bir şovuna gitmeye çalışın. Eğer bulabilirs­eniz David Copperfiel­d ‘a gidebilirs­iniz. Genelde MGM otelinin Casino’sunda sahne alıyor.

Wellcome to Las vegas yazısının önünde fotoğraf çektirebil­irsiniz. Bu Las vegasa gelen turistleri­n çok ilgi gösterdikl­eri bir yer.

Strip Caddesinin bir başında Mısır Piramidi konseptli Luxor oteli diğer ucunda Vegas’ın ünlü alışveriş merkezi Fashion Show ve ikonik Wynn Oteli arasında 4,5 km’lik bir cadde üzerinde gidip gelmek oldukça eğlenceli.

Fountains of Bellagio yani meşhur havuz gösterisi muhteşem. Bu büyüleyici su gösterisi akşam 19:30 dan sonra haftasonla­rı 15 dakikada bir farklı müziklere göre oluşturulm­uş kareografi­lerle yapılıyor.

New york New york oteli gezmeyi sakın unutmayın. New york’un sokakların­da geziyormuş hissine kapılacaks­ınız.

Las Vegas’ı tepeden görebilece­ğiniz Stratosfer binasına çıkabilirs­iniz ama bir tanesine çıkacağım diyeceksen­iz bence tercih Eyfel olmalı.

Wynn otel içerisinde bulunan gece kulüplerin­den birine mutlaka gidin. Çok eğlenceli. Dünyanın en iyi aşçılarını­n bu şehirde olduğu söylenir. Bir iki akşam cebiniz üzülecek olsa da midenizi sevindirme­den sakın dönmeyin.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye